x
Close


Közelgő események

Filmek

Megvan a Gambit rendezője

Kezd összeállni a Gambit-film, amit az évek alatt temettünk, és végre talán rendezőt is találtak a filmnek.

Megvan a Gambit rendezője
  • Publishedoktóber 6, 2017

Kezd összeállni a Gambit-film, amit az évek alatt temettünk, és végre talán rendezőt is találtak a filmnek.

Szegény Gambitra évek óta várunk már, és eddig több rendezőnek is beletörött a bicskája. Rupert Wyatt és Doug Liman is próbálta összehozni a filmet, de előbbi végül A majmok bolygója: Lázadását készítette el, míg utóbbi 2015-ben hagyta ott a projektet, és A holnap határára tette le voksát, így az X-Men spin-off rendező nélkül maradt, és sokáig úgy tűnt, már el sem készül. Év elején azonban Simon Kinbert vezető producer arra kért mindenkit, hogy ne temessék még a filmet.

A The Hollywood Reporter forrásai szerint A Karib-tenger kalózai trilógia rendezője, Gore Verbinski forgatja a képregényfilmet, melynek főszereplője Channing Tatum lesz, aki teljes mellbedobással várja, hogy végre munkába álljon.

A film premierét egyelőre nem tűzték ki, de a 20th Century Fox 2018-ban három filmet is bemutat: április 13-án mutatja be a New Mutants-ot, június 1-én a Deadpool 2.-őt és november 2-án az X-Men: Dark Phoenix-et.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.