x
Close


Közelgő események

Filmek

2019-ben érkezik az első Halálos iramban spin-off

Noha a Universal elcsúsztatta a Halálos iramban 9. bemutatóját 2020-ra, de ez nem jelenti azt, hogy 2019-ben a széria ne térne vissza új formában.

2019-ben érkezik az első Halálos iramban spin-off
  • Publishedoktóber 7, 2017

Noha a Universal elcsúsztatta a Halálos iramban 9. bemutatóját 2020-ra, de ez nem jelenti azt, hogy 2019-ben a széria ne térne vissza új formában.

A napokban jelent meg egy cikk, hogy a Universal Pictures stúdió a 2019-re kitűzött Halálos iramban 9. részt kénytelen elhalasztani, és csak 2020 tavaszán küldené mozikba, de nem szomorkodhatunk sokat, mert a hírek szerint érkezni fog Dwayne Johnson és Jason Statham főszerepében az első önálló film.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Luke Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) közös filmje úton van a mozikba, miután a Halálos iramban 8.-ban beindult a két karakter között a kémia. A jelentésből kiderült, hogy Chris Morgan dolgozik majd a forgatókönyvön, aki már 2006 óta a franchisenál van, többek között az ő saját munkája volt a Tokiói hajsza, most pedig az első spin-offon fog dolgozni. A Universal Pictures elnöke, Donna Langley így beszélt a filmről:

A Halálos iramban egy világméretű brand, éppen ezért erős és telis-tele van ikonikus szereplőkkel, és egy olyan filmmel folytatjuk az építkezést, mely mindent beindított. Más és más elképzeléseink vannak, hogy miről szóljon az első spin-offunk.

Belső információk szerint a színészekkel még csak tárgyalnak, nem írtak alá semmit, de a stúdió tartani szeretné a bemutatót, hogy 2019. július 26-án érkezzen a film. Időközben az is kiderült, hogy a stúdió addig nem keres rendezőt, míg Morgan nem kezd bele a szkriptbe, bár jelölt így is akad a székre, a pletykák szerint a Vasember 3. és a The Predator rendezőjét, azaz Shane Blacket szeretnék.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.