x
Close


Közelgő események

Filmek

Elkészültek A holnap határa folytatás forgatókönyvével

Doug Liman megosztotta, hogy elkészült A holnap határa második részének forgatókönyve, de a forgatás várat magára.

Elkészültek A holnap határa folytatás forgatókönyvével
  • Publishedoktóber 6, 2017

Doug Liman megosztotta, hogy elkészült A holnap határa második részének forgatókönyve, de a forgatás várat magára.

A holnap határa vitathatatlanul 2014-es év egyik meglepetés filmje volt, még ha ezzel a kritikusok teljesen nem is értettek egyet, azonban a számok most sem hazudtak: 178 millió dollárból dolgozó stáb 370,5 millió dollárt lapátolt össze a mozik kasszái előtt. A számok a Warner Bros.-t is meggyőzték, és zöld utat adtak Doug Liman rendezőnek egy második részre, melyben többek között Tom Cruise és Emily Blunt főszereplők és Chris McQuarrie író is visszatér, de szigorúan csak felügyelőként.

A direktor Collidernek erősítette meg, hogy McQuarrie íródiákjai (Joe Shrapnel és Anna Waterhouse) elkészültek a második résszel, de nem tudja megmondani, hogy mikor látnak neki a forgatásnak, hiszen Tom Cruise a következő hónapokra már elígérkezett. Tovább ront a film helyzetén, hogy Cruise augusztusban balesetet szenvedett a Mission: Impossible 6. forgatásán, így bő hat hetes lemaradásban vannak ott, de nem szabad elfeledni azt sem, hogy jövőre forgatni kezdik a Top Gun 2.-őt is, ami megint csak tolja A holnap határa 2. munkáit.

Legnagyobb valószínűséggel csak 2019 őszén veszi kezdetét a forgatás, ami egy 2020-as bemutatót jelent.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.