Főoldal Filmek Egy korábbi Wonder Woman szereléséről osztott meg egy képet Gal Gadot
Filmek

Egy korábbi Wonder Woman szereléséről osztott meg egy képet Gal Gadot

Wonder Woman egy korábbi jelmeze.

664
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 sztárja, Gal Gadot közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy milyen volt Wonder Woman egy korábbi szerelése. A színésznő 2016-ban mutatkozott be Diana hercegnő szerepében a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben. Itt ismertük meg először Wonder Womant, majd egy évvel később már önálló filmet kapott, s még abban az évben Az Igazság Ligájában is láttuk.

A Halálos iramban franchise nyitotta meg Hollywood kapuját Gal Gadot előtt. Így figyelt fel rá Zack Snyder is, az akkor még a világ számára szinte ismeretlen izraeli származású színésznőre. Sokan kételkedtek benne, mikor megkapta a szerepet, ám minden várakozást felülmúlt, s szerepeltetése az egyik legjobb dolog volt, ami az elmúlt időben történt a DC Moziverzummal.

A Wonder Woman nemcsak kasszasiker volt, de még a női szuperhősök előtt is megnyitotta a kaput. Továbbra is tart a Wonder Woman 1984 népszerűsítése, aminek alkalmából a főszereplőt alakító Gadot egy képet osztott meg az első jelmezpróbák egyikéről. A bejegyzésből nem derült ki, hogy itt próbálta-e fel először a kosztümöt, de érdekes megfigyelni, hogy az eltelt évek alatt mennyit változott a jelmez.

Wonder Womannel legközelebb márciusban találkozunk majd Az Igazság Ligája rendezői változatában, majd ősszel a Halál a Níluson című Agatha Christie feldolgozásban. Hétvégén pedig már azt is bejelentették, hogy a Warner Bros. szeretné elkészíteni a Wonder Woman 3. részét, amire természetesen Gadottal és Patty Jenkins rendezővel szeretnének elkészíteni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...