Wonder Woman

Egy korábbi Wonder Woman szereléséről osztott meg egy képet Gal Gadot

Wonder Woman egy korábbi jelmeze.

A Wonder Woman 1984 sztárja, Gal Gadot közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy milyen volt Wonder Woman egy korábbi szerelése. A színésznő 2016-ban mutatkozott be Diana hercegnő szerepében a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben. Itt ismertük meg először Wonder Womant, majd egy évvel később már önálló filmet kapott, s még abban az évben Az Igazság Ligájában is láttuk.

A Halálos iramban franchise nyitotta meg Hollywood kapuját Gal Gadot előtt. Így figyelt fel rá Zack Snyder is, az akkor még a világ számára szinte ismeretlen izraeli származású színésznőre. Sokan kételkedtek benne, mikor megkapta a szerepet, ám minden várakozást felülmúlt, s szerepeltetése az egyik legjobb dolog volt, ami az elmúlt időben történt a DC Moziverzummal.

A Wonder Woman nemcsak kasszasiker volt, de még a női szuperhősök előtt is megnyitotta a kaput. Továbbra is tart a Wonder Woman 1984 népszerűsítése, aminek alkalmából a főszereplőt alakító Gadot egy képet osztott meg az első jelmezpróbák egyikéről. A bejegyzésből nem derült ki, hogy itt próbálta-e fel először a kosztümöt, de érdekes megfigyelni, hogy az eltelt évek alatt mennyit változott a jelmez.

Wonder Womannel legközelebb márciusban találkozunk majd Az Igazság Ligája rendezői változatában, majd ősszel a Halál a Níluson című Agatha Christie feldolgozásban. Hétvégén pedig már azt is bejelentették, hogy a Warner Bros. szeretné elkészíteni a Wonder Woman 3. részét, amire természetesen Gadottal és Patty Jenkins rendezővel szeretnének elkészíteni.

Total
4
Shares
Previous Article

Elképesztően jól néz ki a Kena: Bridge of Spirits

Next Article
Lelki ismeretek

A Disney+ és a Lelki ismeretek nyerte a karácsonyi párharcot az HBO Max és a Wonder Woman 1984 párosával szemben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!