Főoldal Filmek Egy képet kaptunk a főgonoszról a Sonic, a sündisznó 3. forgatásáról
Filmek

Egy képet kaptunk a főgonoszról a Sonic, a sündisznó 3. forgatásáról

Ismét forog a Sonic, a sündisznó 3. Az első hivatalos képen a folytatás új főgonosza látható.

2.5k
Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures

A Sonic, a sündisznó 3. forgatása már javában zajlik, és ezt egy új teaser képpel erősítették meg. Még be sem mutatták a második részt, amikor a Paramount Pictures megerősítette, hogy zöld utat adott a harmadik résznek és egy tévésorozatnak Idris Elba hangján megszólaló Knuckles-szel a főszerepben. A forgatási képen pedig egy új karakter csatlakozik barátainkhoz.

A képet ma reggel osztották meg a közösségi médiában, amin egy csapó látható a film címével, mellette pedig a Shadow fekete lábai. A Sonic, a sündisznó 2. befejezésében Shadow rövid időre már feltűnt, hogy ő lehet a harmadik rész antagonistája. Nem túl beszédes az első hivatalos kép, csak Shadow ikonikus cipőit láthatjuk. Az új karakterről röviden azt kell tudni, hogy Sonichoz hasonlóan ő is egy sün, de őt a gonosz Robotnyik alkotta meg. A professzor irányítása alatt gyakran került szembe a kék ördöggel a videójátékokban.

Talán a legmeglepőbb és egyben a legjobb az új bejegyzésben, hogy a film bemutatója mellett kitartanak. Ahogy korábban bejelentették, a Sonic, a sündisznó 3. jövőre, 2024. december 20-án debütál a mozikban. Az elmúlt hónapok eseményei után kissé meglepő, hogy nem tolták el a premiert, mivel hosszú hónapokra megbénult a filmipar a sztrájkok miatt.

Jeff Fowler visszatér a rendezői székbe, és várhatóan Ben Schwartz (Sonic), Colleen O’Shaughnessey (Tails), Idris Elba (Knuckles), James Marsden (Tom Wachowski) és Tika Sumpter (Maddie Wachowski) is feltűnik korábbi szerepeikben. Jim Carrey az év elején jelentette be, hogy visszavonul a színészi pályától, így bizonytalan, hogy visszatér-e Dr. Robotnik szerepében, de bárhogy is történjék, az már megerősítést nyert, hogy a szerepet semmilyen körülmények között nem fogják újraosztani. Arról még nincs hír, hogy kinek a hangján szólal meg Shadow, de a John Wick sztárja, Keanu Reeves a rajongók egyik első számú esélyese.

Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Jim Carrey visszatér Dr. Robotnyik szerepében a Sonic, a sündisznó 3. részében

A korábbi hírekkel ellentétben Dr. Robotnyik visszatér a Sonic, a sündisznó 3.-ban.