Főoldal Filmek Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3. részében.

294
Sonic, a sündisznó 3.
Forrás: Paramount Pictures

A hivatalos forgatási fotónak köszönhetően korábbról tudjuk, hogy Shadow lesz a film főellensége. A múlt hétvégi Las Vegas-i CinemaCon alatt levetített előzetes erre ráerősített, ahogy arra is, hogy az ellenségeknek össze kell fogniuk, ha le akarják győzni ezt az új fekete kisördögöt. Több jelenetben is feltűnt, de egyszer sem szólalt meg, most azonban végre kiderült, ki fogja szinkronizálni Shadow-t a közelgő Sonic, a sündisznó 3. című filmben, és úgy tűnik, hogy egy nagy név lesz: Keanu Reeves.

A The Hollywood Reporter jelentette meg a hírt, hogy több forrás is megerősítette a szereposztást a lapnak. A Paramount Pictures és a színész részéről egyelőre nem kommentálták a hírt. A harmadik rész egyik legnagyobb kérdése volt, hogy ki fogja alakítani Shadow-t. A szivárogtatás néhány nappal azután történt, hogy a Sega a 2024-es évet a Fearless: Year of Shadow címmel megbélyegezte.

Reeves a franchise visszatérő szereplőgárdájához csatlakozik ezzel; a filmben olyan színészek kapnak szerepet, mint például James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Colleen O’Shaughnessey, Lee Majdoub, Idris Elba és Jim Carrey (aki a második rész után még úgy fogalmazott, hogy komolyan fontolóra veszi a visszavonulását). Krysten Ritter, Alyla Browne, James Wolk, Sofia Pernas, Cristo Fernández és Jorma Taccone is csatlakoznak a szereplőgárdához.

Ez egy újabb nagy franchise Reeves karrierjében, aki a John Wick után ismét egy videójátékhoz kapcsolódó szerepet kap, hiszen korábban Johnny Silverhandet alakította a Cyberpunk 2077-ben (érdekes módon, a Sonic-filmek sztárja, Elba szintén szerepelt a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty kiegészítőjében). Reeves az utóbbi években egyre több szinkronmunkát vállal, 2022-ben Batman hangját adta a DC Szuperállatok ligájában és Duke Caboom szerepét a Toy Story 4-ben.

A rajongók nagyon várták már Shadow bemutatását, különös tekintettel a Sonic, a sündisznó 2. stáblista alatt jelenete után, amelyben már kaptak utalást a gonoszra. Browne nemrég megerősítette, hogy ő fogja alakítani Maria Robotnikot a harmadik filmben, aki kulcsfontosságú szereplő Shadow háttértörténetében.

A videójáték szereplői közül már többet bemutattak a filmvásznon. Az első részben megismerhettük Sonicot, majd a folytatásra behozták Tails barátját, illetve Knuckles is csatlakozott hozzájuk először ellenségként, majd a végére barátot csináltak belőle is. Utóbbi annyira meggyőző volt Elba szinkronhangjával, hogy a stúdió önálló sorozatot szavazott meg neki, amit hamarosan bemutat a Paramount+.

Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Jim Carrey visszatér Dr. Robotnyik szerepében a Sonic, a sündisznó 3. részében

A korábbi hírekkel ellentétben Dr. Robotnyik visszatér a Sonic, a sündisznó 3.-ban.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Egy képet kaptunk a főgonoszról a Sonic, a sündisznó 3. forgatásáról

Ismét forog a Sonic, a sündisznó 3. Az első hivatalos képen a...