Főoldal Filmek Jenna Ortega állítólag sokkal több pénzt akart a Sikoly VII. főszerepért, a stúdió pedig hezitált
Filmek

Jenna Ortega állítólag sokkal több pénzt akart a Sikoly VII. főszerepért, a stúdió pedig hezitált

Újabb részletek derültek ki Jenna Ortega távozásáról a Sikoly VII.-ből.

296
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

Viharos napokon vannak túl a Sikoly rajongói. Múlt héten robbant a hír, hogy antiszemita bejegyzései miatt kirúgták Melissa Barrerát, majd 24 óra leforgása alatt jött a másik gyomros hír, hogy a másik főszereplőjét is elvesztette a Sikoly VII. Jenna Ortegát nem kirúgták, teljesen más okokból kifolyólag nem tér vissza.

Melissa Barerrát múlt szerdán kirúgták a Sikoly VII.-ből, miután a közösségi médiában folyamatosan kommentálta a Hamas-Izrael háborúval kapcsolatos eseményeket. Ezt követően terjedtek a pletykák, hogy szolidaritásból színésztársa miatt Ortega is kiszáll a filmből, de később tisztázódott, hogy a Wednesday 2. évadának és a Beetlejuice 2 forgatásai miatt nem tudja vállalni a filmet. Most a The Hollywood Reporter értesülése szerint Ortega valójában nem az ütemterv miatt távozott, hanem a felkínált összeget keveselte.

Sokan már akkor furcsállták a dolgot, hogy valami nincs rendben. Az új fejlemények szerint Ortega állítólag jelentős mértékű fizetésemelést kért a hetedik filmre, a stúdió pedig olyan sokáig hezitált rajta, hogy megadják a kért összeget, hogy a színésznő kilépett. Ortega az elmúlt években berobbant, és az egyik legkeresettebb fiatal színésznő lett. A sikert meglovagolva állítólag már hat számjegyű összeget kapott korábbi részekért, most hétre szerette volna emeltetni a fizetést. Ezt a Spyglass nem tudta megadni, mivel a korábbi filmek híresen kisebb költségvetésből készültek, a 2022-es Sikoly gyártási költsége állítólag 24 millió dollár volt, míg a 2023-as Sikoly VI. költségvetését körülbelül 30 millió dollárra becsülik.

Korábban Neve Campbell pont egy fizetési nézeteltérés miatt utasította vissza a hatodik részt. A 2022-es rövid vendégszereplése után azt állította, hogy a felkínált ajánlat “nem egyezett meg az értékkel”, amit a franchise-nak adott. Jenna Ortega még nem volt akkora név, amikor elnyerte Tara Carpenter szerepét, azóta hatalmas népszerűségre tett szert, és egy nagyobb fizetésemelést szeretett volna kiharcolni.

Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Wednesday
Filmek

Jenna Ortega megerősítette, hogy kit játszik a Beetlejuice folytatásában

Fontos szerepet játszik Jenna Ortega a Beetlejuice folytatásában.

Beetlejuice
Filmek

A Beetlejuice folytatásának plakátja leleplezte a második rész címét

Idén érkezik a Beetlejuice második része Jenna Ortega és Michael Keaton főszereplésével.

Csábító leckék
Filmek

Jenna Ortega és Martin Freeman új filmje, a Csábító leckék mától a mozikban

Mától mozikban Jenna Ortega és Martin Freeman közös filmje, a Csábító leckék.