Főoldal Filmek Ha igaz a hír, akkor megtalálták a Penge új rendezőjét
Filmek

Ha igaz a hír, akkor megtalálták a Penge új rendezőjét

A hírek szerint megvan a Penge új rendezője.

334
Penge

A Marvel Studios a közelmúltban több film bemutatóját is elhalasztotta, és aggasztó hírek jelentek meg az új Pengéről is, de most végre kaptunk egy jót is. Egy új jelentés szerint megtalálták a Penge-reboot új rendezőjét, amit a The Inspection című film rendezője hozhat tető alá.

2019 nyarán Kevin Feige a San Diego-i Comic-Con utolsó pillanatában egy nagy meglepetéssel zárt a Marvel Studios előadását, bejelentették Penge érkezését. Mahershala Ali Oscar-díjas színész főszereplésével bejelentették, hogy végre Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, de most három évvel később még semmi sem valósult meg belőle. Sőt, csak problémákat olvashatunk a projektről.

Pengét már hallottuk az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében, de Bassam Tariq rendező távozása után komoly nehézségekkel találta szembe magát a film. Azóta érkeztek olyan hírek is, hogy nincs minden rendben a forgatókönyvvel, gyakorlatilag a nulláról írják újra, és Ali is frusztrált a dolgok állása miatt. Eközben a Holdlovag című sorozat forgatókönyvírója, Beau DeMayo nekilátott, hogy átdolgozza a forgatókönyvet. Olyan érzésünk van, mintha a Marvel Studios túlvállalta volna magát, és nem bírják tartani a tempót, de az mindenképpen jó hír, hogy amikor rosszra fordultak a dolgok, inkább a csúsztatás mellett döntöttek.

A The Cosmic Circus szerint ugyanis Elegance Bratton a legnagyobb esélyes a Penge rendezői székére. Bratton amolyan újoncnak számít, karrierje a 2010-es években indult, és számos projektet írt, rendezett és producerkedett, köztük a Rendíthetetlenek című rövidfilmet, a Túlélők háza című valóságshow-sorozatot és a Kölykök című dokumentumfilmet, és a jövő hónapban debütál a The Inspection című játékfilmje.

A Penge 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események