Főoldal Filmek Egy jelentés szerint nem Doctor Doom lesz a Fantasztikus Négyes főellensége, de a Marvelnek komoly tervei vannak a karakterrel
Filmek

Egy jelentés szerint nem Doctor Doom lesz a Fantasztikus Négyes főellensége, de a Marvelnek komoly tervei vannak a karakterrel

Nem Doctor Doom lesz a főellenség, de feltűnhet a film végén.

379
Doctor Doom

Egy új jelentésből fény derülhetett arra, hogy a Marvel Studios mit tervez Doctor Doommal az MCU-ban, és talán arról is van információnk, hogy bár Victor Von Doom nem főellenséget játszik majd, de akkor milyen formában fog bemutatni a Fantasztikus Négyes készülő új feldolgozásában.

Talán emlékeztek még arra a pletykára, miszerint Doctor Doom a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben fog debütálni. Több okból is logikus lépésnek tűnt akkor, tekintve Victor T’Challával és az otthonával kapcsolatos múltját, és minden jel arra mutatott, hogy a Marvel Studios a DoomWar című képregényből merít ihletett a várva várt folytatás sztorijához. Bár a világpremierre a hét elején került sor, a beszámolók nem említik a karaktert, mindössze egy stáblista utáni jelenetről beszélnek, amitől majd leesik az állunk. Szóval az esély még megvan arra, hogy Doomot látjuk a film végén, de egy új beszámoló egészen más megvilágításban tűnteti fel a karaktert.

Jeff Sneider a Hot Mic podcastben osztott meg egy nagy felfedezést. Azt állítja, hogy “azt mondták, hogy Doktor Doom nem a Fantasztikus Négyes főgonoszaként fog szerepelni, Doktor Doomot alapvetően egy film végi vagy stáblista utáni jelenetben fogják bemutatni [a Fantasztikus Négyesben]”.

Lehetséges, hogy mindig is ez volt a terv, és a félreértés vezetett ahhoz, hogy azt gondolták, a Fekete Párduc 2. mutathatja be Doomot. Doom a képregényekben a Fantasztikus Négyes legnagyobb ellenfele, és ezt kétszer a filmvásznon is láttuk az elmúlt évtizedekből. Éppen ezért logikus döntés lenen a stúdió részéről, ha nem Doomot tennék meg főellenségnek, mivel két alkalommal már láttuk ezt. A stúdió korábban megerősítette, hogy a reboot nem eredettörténet lesz, szóval mással kell előállniuk a készítőknek, ugyanakkor teljesen nem szeretnének szemet hunyni Doomra, mivel mégis csak több ízben kapcsolódik a Marvel első családjához.

Más megbízható források, mint például Lizzie Hill, egyetértettek Sneiderrel. Sneider az elmúlt időben többször is hiteles forrásnak bizonyult. Elsőként számolt be a D23 Expo után arról, hogy Harrison Ford lehet az új Ross tábornok, legutóbb pedig arról beszélt, hogy Fehér Vízióval a főszerepben egy új Disney+ sorozaton dolgozik a Marvel Studios.

Múlt héten arról is pletykálni kezdtek, hogy a Marvel Studios tervében szerepel, hogy egy “különleges kiadásban” mutassák be az Ezüst Utazót, ami egy előzmény lenne a mozifilm előtt. Ha az elhangzott információk helytállóak, akkor talán Galactus lesz az első nagy gonosz, akivel Reed, Sue, Ben és Johnny az MCU-ban szembekerül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események