Főoldal Filmek A Fekete Párduc 2. kiszivárgott koncepciórajzán Doctor Doom látható
Filmek

A Fekete Párduc 2. kiszivárgott koncepciórajzán Doctor Doom látható

Ősszel valóban bemutatkozik Doctor Doom is?

156
Doctor Doom

Nem csalás, és nem ámítás, ez ott tényleg a várva várt gonosz. Nem kérdés, hogy Doctor Doom hamarosan bemutatkozik a Marvel Moziverzum, és ha minden igaz, erre már nem kell sokat várni, mert az ikonikus gonosztevő már idén ősszel szerepet kaphat a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című folytatásban.

Már hónapok óta pletykálnak arról, hogy Doctor Doom a Fekete Párduc folytatásában debütál majd az MCU-ban, ami úgy tűnik, hogy a napokban megerősítést nyert, köszönhetően a nemrég kiszivárgott koncepciós rajznak. A Redditen ütötte fel a fejét a rajz, bár sokan megkérdőjelezik a kép valódiság. De ne feledjétek, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmnél hasonlóképpen jelentek meg tervek X professzorról és az Ultron-drónokokról. Hogy Doom milyen szerepet kap a Fekete Párduc folytatásában, az egyelőre rejtély számunkra, bár egy ideje már sokan beszélnek egy stáblista utáni jelenetről.

Első ránézésre sokkal képregényhűbb testet kap a szupergonosz, sok rajongó pedig odáig lesz ezért – feltéve persze, hogy a kép eredeti. Rejtély marad továbbá, hogy kivel és hol találkozik Doom.

Victor Von Doom volt a főgonosz a 2005-ös Fantasztikus Négyesben és annak folytatásában, a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben. Eredetileg Julian McMahon kapta, később a brit színész, Toby Kebbell vette át a szerepet a közel egy évtizeddel későbbi, a csalódást keltő Fantasztikus Négyes rebootban. Doom gyakran kerül szembe a Marvel első családjával, de ő is olyasvalaki, aki gyakran került összetűzésbe a Föld leghatalmasabb hőseivel, a Bosszúállókkal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.