Főoldal Filmek A Penge sztárja, Mahershala Ali állítólag “nagyon frusztrált a folyamat” miatt
Filmek

A Penge sztárja, Mahershala Ali állítólag “nagyon frusztrált a folyamat” miatt

A Penge főszereplője sem elégedett a fejlesztési folyamattal.

513
Penge

A Penge sztárja, Mahershala Ali állítólag “nagyon frusztrált” a közelgő vámpírfilmjének forgatásával kapcsolatban, mivel a forgatókönyv csak két “gyenge” akciójelenetet tartalmaz. Tegnap megírtuk, hogy a rendező kiszállt, s állítólag a Marvel Studios a forgatókönyvvel sincs megelégedve, azért néhány héttel a forgatás előtt új írót keresnek. A mostani jelentés egybevág a tegnapi beszámolóval.

Jeff Sneider, egy ismert iparági bennfentes arról tweetelt, hogy értesülései szerint “a jelenlegi Penge forgatókönyv nagyjából 90 oldalas, és pontosan KÉT (gyenge) akciójelenetet tartalmaz”. Mahershala állítólag nagyon frusztrált a folyamat miatt, és úgy tűnik, hogy a stúdió sem biztos a dolgában. Bár a forgatókönyvek hossza filmenként változik, az ökölszabály szerint minden oldalra egy perc jut a filmből. Amennyiben Sneider információi helytállóak, akkor egy 90 oldalas forgatókönyvvel a Penge nagyon rövid lenne egy Marvel-filmhez képest. És ha csak két akciójelenet van benne, akkor az sem fogja jelentősen megnövelni a játékidőt. Természetesen a játékidő nem tükrözi a minőséget, de ha Ali annyira frusztrált, mint ahogy Sneider forrásai állítják, akkor a dolgok nem állnak túl jól a Penge szempontjából.

Egy másik tweetben Sneider azt írta, úgy tudja, hogy Beau DeMayo a forgatókönyvön dolgozik. DeMayo jelenleg az X-Men ’97 írója, és többek között a Star Trek: Strange New Worlds, a Holdlovag és a Vaják című sorozatok írója. A Penge jelenlegi forgatókönyvét Stacy Osei-Kuffour írta, aki korábban az HBO Watchmen című sorozatának történetszerkesztője és írója volt.

Sneider azt is hozzátette, hogy a Marvel Studios vezetője sem elégedett a dolgokkal, mert véleménye szerint a dolgok kicsúsztak az irányítása alól. Kevin Feige a Marvel Studios főnöke, és ő áll a Marvel Moziverzum fölött, valamennyi projektre áment mondott. A stúdió jelenleg 14 filmen és és 15 Disney+ tévésorozaton dolgozik, és bár Feige nem mindegyiknek a közvetlen producere, de ettől függetlenül szereti felügyelni a dolgokat, és rajta tartani a szemét.

A Penge rendezője, Bassam Tariq alig több mint egy hónappal a film forgatásának megkezdése előtt elhagyta a projektet. A Marvel Studios most az utódját keresi. Korábban a John Wick rendezője, Chad Stahelski már jelezte Feigenek, hogy szívesen elvállalná a projektet, talán most valóra válhat az álma.

A Penge a tervek szerint 2023. november 3-án kerül bemutatásra, de a dolgok állása alapján ezt a dátumot még eltolhatják a naptárban.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.