Főoldal Filmek Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem
Filmek

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Késni fog Dwayne Johnson szuperhősfilmje.

538
Black Adam

A Dwayne Johnson nevével fémjelzett szuperhősfilm munkálatait őszre ütemezték, azonban a legfrissebb hírek szerint a Black Adam forgatását nem fogják tudni elkezdeni 2021-ig. Bár a Szikla múltkori videójában még nagyon optimistán nyilatkozott a filmezésről, most azonban egy friss jelentésből kiderült, hogy éppen miatta kell elnapolni a munkát, mert egymásra tornyosultak a forgatások.

A jelenlegi tervek szerint a Black Adam bemutatója jövő decemberben lesz, figyelembe véve azonban a világ eseményeit, hogy mennyire megugrottak a fertőzöttek száma, a forgatások többségét még nem tudták elkezdeni, így egyre valószínűtlenebbnek tartjuk, hogy tudják tartani a menetrendet. A Warner Bros. szerette volna már nyáron elkezdeni a forgatást, azonban a koronavírus-járvány miatt még a szereplőválogatást sem tudták befejezni, ezért esélytelennek tartjuk, hogy jövő év elejéig elkezdődjék a forgatás.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a forgatási időpontot azért kellett eltolni jövő év elejére, mert Dwayne Johnson és a stúdió naptárában ütközés alakult ki a COVID-19 miatt. A Szikla korábban már elkötelezte magát a Netflix gyártású Red Notice című filmre, azonban sok máshoz hasonlóan annak is le kellett állítani a forgatását. Várhatóan a következő héten már tudják folytatni a munkát, ez pedig megpecsételte a DC képregény adaptációját.

A Shazam! második rész munkálatait már korábban elhalasztották, és most nagyon úgy tűnik, hogy erre a sorsra fog jutni a Black Adam is. A stúdió hivatalosan még nem erősítette meg a feltételezéseket, de alighanem a filmet 2021-ről majd 2022-ben fogják bemutatni, de azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy csak 2023 elején kerüljön a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.