Főoldal Filmek Egy casting leírásból újabb dologra derült fény a Disney keze alatt készülő új Ragadozó-filmből
Filmek

Egy casting leírásból újabb dologra derült fény a Disney keze alatt készülő új Ragadozó-filmből

Izgalmas hírek az új Ragadozó-filmről.

505
Ragadozó

Mint azt tudjuk, hogy készülőben van egy új Ragadozó-film a Disney irányítása alatt. Dan Trachtenberg a franchise újraindításán dolgozik, azonban az ötödik rész nem fog kapcsolódni a korábbi történetekhez, köztük például Shane Black 2018-ban bemutatott alkotásához sem. Az új részt váratlanul tavaly leplezték le, néhány dolgot is megosztottak a sztoriról, és a hírek szerint néhány hónapon belül már forgatják is.

Még tavaly év végén derült ki, hogy a Cloverfield Lane 10 rendezője, Dan Trachtenberg rendező egy új filmen dolgozik. A hírek szerint az új rész a múltban játszódik majd, és az őslakos amerikaiakra fog fókuszálni, mielőtt az amerikai telepesek elfoglalták volna a területeket, és mindezt a First Nations szereplőivel mutatják majd be. A filmet várhatóan a következő néhány hónapban kezdik forgatni Calgary területén, amihez kaptunk egy casting-felhívást.

Az Alien vs. Predator Galaxy értesülései szerint a Disney keze alatt tényleg reboot készül, aminek egyik főszereplője egy komancsok észak-amerikai indián törzshöz tartozó Kee nevű nőt mutat be. Kee ellenszegül a nemi normáknak és a hagyományoknak, hogy harcos váljék belőle. A történet állítólag „sok évvel ezelőtt” játszódik majd – abban az időben, mielőtt néhány európai betolakodott volna a földjükre.

Kee nagyon közel áll öccséhez, Taabe-hoz, akire vezetőként néznek fel. Akárcsak, mint bármelyik fiatal férfi a törzsben, a lány mindig is Taabe tanára és inspirációs forrása volt. A törzsi életben Patsi nevű idősebb nővére segítő kezet nyújtott Taabe-nek. Kee egy igazmondó, és idővel belátja, hogy mások nem azok. Kee egy fiúsan viselkedő pajkos lány, aki bizonyítani akar magának a komancsok férfias világában. Amikor veszély fenyegeti mindannyiukat – Kee bebizonyítja, hogy ugyanarra képes, mint bármelyik fiatal harcos a törzsben.

A szereplőválogatás szerint egy 19 éves színésznőt keresnek, akinek karakterét Kee-nek hívják, ami komancs nyelven a nemet jelenti. Ezt a nevet dacos természete miatt érdemelte ki. Ami pedig Taabe karakterét illeti, a 17 éves karakter szerepére fiatal férfi színészt keresnek. Taabe neve a Napot jelenti a törzs nyelvén, mint a csillag az égen, ami megismerteti veled a törzs elvárásait vele szemben, s akiből egy nap a törzs vezetője válik. Élete túlnyomó részében idősebb nővérére kellett támaszkodnia, mígnem egy nap egy nagy győzelemmel tért haza a vadászatból, ami hamarosan megrontja kapcsolatukat.

Ragadozó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...