Ragadozó

A 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg egy új Ragadozó-filmen dolgozik

A Disney irányítása alatt egy új Ragadozó-filmen dolgoznak.

Hiszitek vagy sem, de a Disney tényleg komolyan gondolta, mikor azt nyilatkozta, hogy nem fogják temetni a 20th Century Fox sikeres, nagy múltú szériáit. Mikor a mikiegeres cég rátenyerelt Hollywood legnagyobb múltjával bíró stúdiójára, sokan aggodalmukat fejezték ki, hogy ezzel végleg befellegzett az Alien és a Predator franchise-oknak, hiszen ez a két széria sehogy sem fér össze a könnyed hangvételű, családbarát alkotásokkal.

Ennek ellenére a legújabb hírek szerint a 20th Century Studios műhelyében egy új Ragadozó-film van készülőben. A projekt élére pedig a 10 Cloverfield Lane rendezőjét, Dan Trachtenberget bérelték fel. Az Arnold Schwarzeneggerrel készült első rész után három másik részt kapott még a franchise, de egy szenvedés volt a folytatás. Talán a felemásra sikerült második rész után Antal Nimródnak sikerült felmutatni valami olyat, ami leginkább közel állt a klasszikushoz. A 2010-es film nem kapott folytatást, ugyanakkor egészen impozáns tervekről olvashattunk, hogy milyen irányba szerették volna vinni a sztorit.

Majd Shane Black mindent elsöprő 2018-as Ragadozó-filmje után úgy tűnt, hogy végleg pihenőre megy a franchise. Most azonban a Disney tulajdonába lévő stúdió eltökélt a franchise iránt, s nem mondtak le az újabb részről, új életet szeretnének lehelni a szériába. A cselekmény részleteit szigorú titoktartás övezi, de várhatóan az új résznek semmi köze sem lesz a legutóbb bemutatott részhez, vagyis egy teljesen új történetet mesél majd el.

A forgatókönyvön Patrick Aison dolgozik, aki a Kingdom, Jack Ryan és a Treadstone sorozatok producereivel dolgozik majd össze. A fim mögött egy jól összeszokott, ígéretes csapat áll, így nem marad más dolgunk, mint hátradőlni a fotelben, és várni az újabb fejleményeket a filmmel kapcsolatban.

Total
12
Shares
Previous Article
Deadpool

Kijelölték a Deadpool 3. forgatókönyvíróit, miközben Ryan Reynolds visszatér a főszerepben

Next Article
Fekete Párduc

Kitűzték a Fekete Párduc 2. forgatás időpontját, Shuri egy nagyobb szerepet kaphat, és a főellenség szerepére is van jelentkező

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!