Predator

Egészen érdekes részletre derült fény az új Ragadozó-filmről, ami a franchise múltjához kanyarodik vissza

Egészen a franchise gyökeréhez nyúl vissza az új Ragadozó-film.

Még pénteken számoltunk be a hírről, hogy a Disney irányítása alatt egy új Ragadozó-filmen dolgozik a 10 Cloverfield Lane rendezője. Már korábban kiderült, hogy reboot lesz, vagyis az új film története nem fog kapcsolódni a 2018-ban bemutatott Shane Black filmhez, és a rajongók nagy bánatára a 2010-es Ragadozók című film folytatása sem fog megvalósulni, pedig egészen ígéretes történettel álltak elő a készítők.

A jelek szerint több meglepetésre is készülhetünk az elkövetkező időben. Miután a Disney megvásárolta a 20th Century Foxot két éve, sokan temetni kezdték a nagy múltú stúdió alkotásait, köztük az Alien és a Predator szériát is, hiszen ezek célközönsége távol áll a Disneytől. Úgy tűnik azonban, hogy a pénteki hírnek nem kellett volna kiszivárognia, hiszen több meglepetésre készülhetünk a jövőben, és ezek egyike az új Ragadozó-film lesz.

Kanyarodjunk vissza a múltba. Tavaly decemberben arról számoltak be, hogy a 20th Century Fox kérésére Dan Trachtenberg egy új filmen dolgozik Skulls, azaz Koponyák címen. A történetet Patrick Aison írja, miközben a munkálatait az a John Davis felügyeli, aki köztudottan a Ragadozó szériát irányította az elmúlt években. Akkor azt mondták, hogy a Koponyák című film egy komancsi csoporthoz tartozó nőt mutat be, aki ellenszegül a nemi normákkal és hagyományokkal, hogy harcos váljék belőle.

Most az AVP Galaxy arról számolt be, hogy a két projekt valójában egy és ugyanaz, tehát lassan egy éve dolgoznak majd az új Ragadozó-filmen:

Nyilvánvalóan a Ragadozó 5. a múltban játszódik majd (végre!), ahol a történet az őslakos amerikaiakra fog fókuszálni, mielőtt az amerikai telepesek elfoglalták volna a területeket, és mindezt a First Nations szereplőivel mutatják majd be.

Nem ez lesz az alkalom, hogy a franchise feltárja az indián kultúrát, hiszen a Predator: Big Game című képregények és könyvek pontosan ezt tették, igaz filmben eddig még nem kapott szerepet. Egészen érdekes és izgalmas tervek ezek, a kérdés csak az, hogy a 2018-as film után, működni fog-e. De nem szabad elfelejteni, hogy a filmek mellett akár sorozatot is kaphat a franchise, hiszen a Disney+ streamingszolgáltató kiemelt figyelmet kap. A Ragadozó széria mellett állítólag készülőben van egy új Alien-film is, ahogy arra Ridley Scott korábban már utalt.

Total
30
Shares
Previous Article

Fontos frissítést kapott a Marvel’s Spider-Man

Next Article
Star Wars: The Bad Batch

Még csak most tűnt fel a The Mandalorianban, de a Star Wars: The Bad Batch sorozatban is szerepet kaphat ez a közkedvelt karakter

Related Posts