Főoldal Játékok Ebben a hónapban végre lesz valami nagyobb Microsoft esemény?
Játékok

Ebben a hónapban végre lesz valami nagyobb Microsoft esemény?

A források alapján áprilisban számíthatunk valami Xbox eseményre, ami valószínűleg nagyobb lesz a márciusinál.

158

A márciusi ID@Xbox műsor nem éppen olyanra sikerült, mint azt előzetesen várták a rajongók. Félreértés ne essék, már hamarabb megmondták, hogy szinte csak indie alkotásokkal foglalkoznak majd és senki se várjon nagyobb bejelentéseket és ehhez kapcsolódóan AAA címeket. Lassan így kimondható, hogy a redmondiaknak is villantania kéne valami nagyobbat, hiszen a PlayStation szempontjából volt már egy méretesebb State of Play és a hónap végén érkezik is már az első combosabb exkluzív a Returnal személyében.

Jez Corden beszélt róla most, hogy az az esemény ami márciusban történt nem az az esemény volt, amiről ők hallottak és amit vártunk, hiszen az sokkal nagyobb dolgokat fog felvonultatni az ID@Xbon-on mutatottaknál. Szerinte ez áprilisban fog majd debütálni és láthatunk majd egy-két érdekességet is az elkövetkező idők nagyobb játékaiból. Továbbá megerősítette, hogy nem a jövőhéten debütáló Age of Empires műsorról beszélt. Itt többek között meg fog majd közelebbről is mutatkozni a sorozat negyedik része, ahogyan ezt egy poszt meg is erősítette.

Érdekesség még ezen játék vonatkozásában szintén a poszthoz kapcsolódóan, hogy a címeren egy nagyon feltűnő helyen figyelhető meg az Xbox felirat. Reménykedni tudunk csak benne, hogy a negyedik rész PC mellett érkezik majd Xbox konzolokra is és egyfajta easter egget láthattunk most. Összegezve a források alapján ez a hónapja is egészen mozgalmas lesz a Microsoftnak és remélhetőleg több dolgot is láthatunk majd a redmondiak háza tájáról.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...