Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson szerint most már tényleg elkészül a Black Adam

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan úgy tűnik, mintha évtizedekkel korábban bejelentették volna a Dwayne Johnson főszereplésében érkező Black Adam-filmet, pedig az első komolyabb híreket csak 2017-ben kaptunk, azóta azonban a megvalósításban még mindeddig nem történt előrelépés. Majd talán most, ugyanis némi mozgolódást látunk a projekt körül. A várt áttörést a tavasszal bemutatott Shazam! hozhatta meg, ami sokak számára nem várt siker volt a DC Moziverzumban – még a kritikusokat is meglepték vele – és a Warner Bros. kiadót is meggyőzhette az ellenlábas elkészítéséről.

Nemrég ugyanis a New Line Cinema elrendelte a Black Adam forgatását, amit a napokban A Szikla is megerősített közösségi oldalán. A bejegyzés szerint a szólófilmet 2020 nyarán kezdik forgatni, a bemutatóra pedig további egy évet kell várnunk, bár hivatalos dátumot ehhez sem kaptunk még.

A stábról még korai lenne bármit is mondani, hiszen eddig csak a Black Adamet megformáló A Szikla szerepe, Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, A zátony) rendező és Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Megdönthetetlen) forgatókönyv író neve biztos a projekt mellett, de várhatóan hamarosan újabb neveket jelentenek be.

Dwayne Johnson

Még több a témában...

Az eddigi leghosszabb előzetest kapta meg Az öngyilkos osztag

Kévés Bence Mihály

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Kévés Bence Mihály

Az Őrzők visszatérnek, a Comic-Conon debütált a Watchmen előzetese is

Kurdics Zoltán Gábor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább