Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson szerint most már tényleg elkészül a Black Adam

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan úgy tűnik, mintha évtizedekkel korábban bejelentették volna a Dwayne Johnson főszereplésében érkező Black Adam-filmet, pedig az első komolyabb híreket csak 2017-ben kaptunk, azóta azonban a megvalósításban még mindeddig nem történt előrelépés. Majd talán most, ugyanis némi mozgolódást látunk a projekt körül. A várt áttörést a tavasszal bemutatott Shazam! hozhatta meg, ami sokak számára nem várt siker volt a DC Moziverzumban – még a kritikusokat is meglepték vele – és a Warner Bros. kiadót is meggyőzhette az ellenlábas elkészítéséről.

Nemrég ugyanis a New Line Cinema elrendelte a Black Adam forgatását, amit a napokban A Szikla is megerősített közösségi oldalán. A bejegyzés szerint a szólófilmet 2020 nyarán kezdik forgatni, a bemutatóra pedig további egy évet kell várnunk, bár hivatalos dátumot ehhez sem kaptunk még.

A stábról még korai lenne bármit is mondani, hiszen eddig csak a Black Adamet megformáló A Szikla szerepe, Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, A zátony) rendező és Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Megdönthetetlen) forgatókönyv író neve biztos a projekt mellett, de várhatóan hamarosan újabb neveket jelentenek be.

Dwayne Johnson

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat