Black Adam Dwayne Johnson

Dwayne Johnson szerint most már tényleg elkészül a Black Adam

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan úgy tűnik, mintha évtizedekkel korábban bejelentették volna a Dwayne Johnson főszereplésében érkező Black Adam-filmet, pedig az első komolyabb híreket csak 2017-ben kaptunk, azóta azonban a megvalósításban még mindeddig nem történt előrelépés. Majd talán most, ugyanis némi mozgolódást látunk a projekt körül. A várt áttörést a tavasszal bemutatott Shazam! hozhatta meg, ami sokak számára nem várt siker volt a DC Moziverzumban – még a kritikusokat is meglepték vele – és a Warner Bros. kiadót is meggyőzhette az ellenlábas elkészítéséről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Nemrég ugyanis a New Line Cinema elrendelte a Black Adam forgatását, amit a napokban A Szikla is megerősített közösségi oldalán. A bejegyzés szerint a szólófilmet 2020 nyarán kezdik forgatni, a bemutatóra pedig további egy évet kell várnunk, bár hivatalos dátumot ehhez sem kaptunk még.

A stábról még korai lenne bármit is mondani, hiszen eddig csak a Black Adamet megformáló A Szikla szerepe, Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, A zátony) rendező és Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Megdönthetetlen) forgatókönyv író neve biztos a projekt mellett, de várhatóan hamarosan újabb neveket jelentenek be.

Dwayne Johnson

Total
5
Shares
Previous Article

MediEvil gyorstalpaló

Next Article

Így nézhet ki a PlayStation 5 fejlesztői csomagja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!