Wide Screen
Image default
Játékok

DualShock 5 majdnem bemutató

Nem a valódi leleplezését láthatjuk a PlayStation 5 kontrollerének, de így képzelnénk.

Nagyon sokan várják a PlayStation 5 bemutatóját, melyet több tűzhöz közeli forrás is februárra jósolt. Az első dátumok kezdenek cáfolatra kerülni, hiszen már elkezdődött a hónap, valamint az egész teória kezd kártyavárként összedőlni, hiszen egy ilyen szintű eseményt legalább 30 nappal előtte be szoktak harangozni, hogy a sajtó is leszervezhesse az útját (hacsak nem egy State of Play szerű bemutatóra készül a Sony). A miértekre nem tudjuk a választ, ezer és egy oka lehet annak, hogy várnak még a japán cég emberei a leleplezéssel, de a legvalószínűbb, hogy nem akarják idő előtt ellőni a puskaporukat és helyzetbe hozni a konkurenciát.

A rajongók viszont nem alszanak és egyre másra jönnek a különféle látványtervek, vagy profi hülyítések. Mivel az utóbbiak a szánalmas szenzációhajhászásról szólnak, nem foglalkozunk velük. Előbbi kategóriában viszont kifejezetten profi munkák is akadnak. Giuseppe Spinelli (Snoreyn) neve talán már ismerősen is csenghet annak, aki böngészi oldalunkat. A művész már másfél hónapja, épp karácsony előtt is megörvendeztetett minket egy DualShock5 interpretációval, melyet a kiszivárgott tervek alapján készített.

Mostani munkája már nem is csak egy látványterv, hanem egy profi bemutató, amit akár a PS5 leleplezésnél is lejátszhatnának. Figyelem! A képsorok nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és címeket tartalmaznak! Viccet félretéve: a képzelet szüleménye az egész (játékokkal együtt), de valahogy szívesen elnézegetjük (így hogy senki nem akarja lenyomni a torkunkon, hogy ilyen lesz a cucc).

Még több a témában...

Visszatér a Dark Pictures Anthology: Man of Medan ingyenes meghívója

Fonyódi Dávid

Fájdalomdíj a The Last of Us Part II-re várakozóknak

Sinka Tamás

Bizonytalan ideig elhalasztották a The Last of Us Part II megjelenését

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat