Wide Screen
Image default
Játékok

Tervrajzokon a Dual Shock 5

A japán szabadalmi hivatal fedte fel a titkot.

Vészesen közeleg az idő, amikor már be kell jelenteni a PS5-öt, mármint ami a részleteket illeti: ár, specifikációk és nem utolsósorban kinézet. Addig is maradnak a pletykák. Most éppen meglehetősen hivatalos forrásból, ugyanis a Sony japán szabadalom bejegyzéséből kiderülhetett, hogyan fog kinézni a Dual Shock 5 controller.

Az összehasonlító képeken a sasszeműek azt láthatják, hogy az analóg karok kisebb átmérőjűek, a ravaszok kicsit szélesebbek, USB-C csatlakozója van és kicsit másabb formájú a touchpad (nem lesz lekerekítve a teteje?). A legnagyobb változás azonban, hogy az új változaton nincs lightbar. A fény ugyan nagyon menőn nézett ki a Dual Shock 4-en, de a controller aksija talán pont ennek köszönhetően merült nagyon gyorsan. Így talán nem volna meglepő, ha ezt eltávolítanák a Sony mérnökei.

A VideoGamesChronicle csapata még egy mock-up-ot is összedobott a tervek alapján, szerintük így fog festeni az új PS5 irányító.

Még több a témában...

Az általunk legjobban várt játékok novemberben

Héja Szabolcs

Így fest a vékonyabb PlayStation 4 konzol?

Kévés Bence Mihály

Ingyenes demó-t kapott a Catherine Full Body

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább