Tervrajzokon a Dual Shock 5

A japán szabadalmi hivatal fedte fel a titkot.

A japán szabadalmi hivatal fedte fel a titkot.

Vészesen közeleg az idő, amikor már be kell jelenteni a PS5-öt, mármint ami a részleteket illeti: ár, specifikációk és nem utolsósorban kinézet. Addig is maradnak a pletykák. Most éppen meglehetősen hivatalos forrásból, ugyanis a Sony japán szabadalom bejegyzéséből kiderülhetett, hogyan fog kinézni a Dual Shock 5 controller.

Az összehasonlító képeken a sasszeműek azt láthatják, hogy az analóg karok kisebb átmérőjűek, a ravaszok kicsit szélesebbek, USB-C csatlakozója van és kicsit másabb formájú a touchpad (nem lesz lekerekítve a teteje?). A legnagyobb változás azonban, hogy az új változaton nincs lightbar. A fény ugyan nagyon menőn nézett ki a Dual Shock 4-en, de a controller aksija talán pont ennek köszönhetően merült nagyon gyorsan. Így talán nem volna meglepő, ha ezt eltávolítanák a Sony mérnökei.

A VideoGamesChronicle csapata még egy mock-up-ot is összedobott a tervek alapján, szerintük így fog festeni az új PS5 irányító.

Total
3
Shares
Previous Article
Az aszfalt királyai

Box Office-figyelő: 2019/46. hét: A versenyautók legyőztek mindenkit és még Jokernek is jutott egy nagyon szép rekord a hétvégére

Next Article
James Gunn

James Gunn még nem beszélt Mark Hamill-lel A galaxis őrzői vol. 3. szerepéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!