x
Close


Közelgő események

Játékok

Ilyen lesz a PlayStation 5 kontrollere?

Egy olasz művész álmodta meg a Dual Shock 5-öt a tervrajzok alapján.

Ilyen lesz a PlayStation 5 kontrollere?
  • Publisheddecember 19, 2019

Egy olasz művész álmodta meg a Dual Shock 5-öt a tervrajzok alapján.

Izgalomra semmi ok! Nem történt hivatalos bejelentés a Sony részéről és valószínűsíthető, hogy így karácsony környékén már nem is fog. Mindössze annyi történt, hogy egy olasz grafikus készítette el a saját interpretációját azon tervek alapján, amelyek kiszivárgásáról mi is beszámoltunk korábban.

Giuseppe Spinelli saját maga is elismerte, hogy pár részlettel amit a terveken látott maga sem igazán tudott mit kezdeni. Például a kontroller alján látható két kis lyukkal és a köztük lévő elemmel. Ezeket kis jack aljzatoknak ábrázolja, a köztes részt meg meghagyta úgy, ahogy voltak.

Persze ne feledjük, hogy mindez csak fantázia. Arra jó, hogy a rossz minőségű szabadalom rajzok után kicsit jobban fantáziálhassunk, de az igazit majd vélhetően a jövő év első hónapjaiban (február? / március?) láthatjuk majd meg, amikor a Sony leleplezi a konzolt. A művész oldalán további képek is megcsodálhatóak a devkit hasonló módon megalkotott renderéről.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.