Wide Screen
Image default
Sorozatok

Dolores végzetére utalna a Westworld 3. évad posztere?

Egy rajongó fedezte fel, hogy a Westworld 3. évad poszterén esetleg Evan Rachel Wood karakterének, Dolores sorsát látjuk.

Egy rajongó fedezte fel, hogy a Westworld 3. évad poszterén esetleg Evan Rachel Wood karakterének, Dolores sorsát látjuk.

Tegnap éjjel újabb résszel folytatódott a Westworld-sorozat. Az HBO az első két évadot követően a történetet a vidámparkon kívülre tette át, de a történet főszereplője továbbra is az az öntudatra ébredt Dolores lesz, aki megpróbálja átvenni az irányítást a Delos fölött. Rengeteg kérdés maradt a sorozattal kapcsolatban, ez betudható főként a második évad után, de most minden arra utal, hogy Dolores és Mauve áll majd a történet középpontjában ezúttal.

Tudjuk, hogy a sorozat készítői szeretnek nyomokat hagyni a marketingben, amik később aztán kulcsfontosságúak lehetnek. Az egyik Redit-felhasználó szúrt ki egy fontos részt a Westworld poszterén, méghozzá az évadposzteren. A poszteren az egyik gazda „csontvázát” látjuk, ami elsőre csak egy nagyon menő képnek tűnhet, de ha alaposan megnézzük, akkor kiszúrhatjuk Dolores kék ruhájának szövetét. Mindez Dolores halálára utalna a harmadik évadban?

Aki esetleg nem ismerné a sorozatot, röviden a Westworld egy 1973-as film alapszituációját dolgozta fel most az HBO sorozat formájában, a készítők között olyan nagy nevek kaptak helyet, mint Nolan-házaspár, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J.Lewis, Ben Stephenson és Denise Thé nevét is megtaláljuk.

Az HBO számára több szempontból is fontos a Westworld sikere, de a legnagyobb szempont, hogy a Trónok harca befejezése után talán ez maradt a legnépszerűbb produkciója a csatornának, bár ez a széria korántsem annyira közönségbarát.

Még több a témában...

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

SOROZATKRITIKA: Westworld S03E01-04

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat