Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

A népszerű sorozat harmadik évada megidézte a csatorna korábbi sikerét.

A népszerű sorozat harmadik évada megidézte a csatorna korábbi sikerét.

A Westworld idei szezonja markánsan új irányt vett, így a rajongóknak minden okuk megvan a folyamatos figyelemre. Korábban már – félig viccesen – többen is megjegyezték, hogy a Westworld parkjai akár megidézhetnék más HBO-sorozatok világát is, a tréfa azonban most némileg valósággá vált.

A legutóbbi epizódban Bernard és Ashley épp Maeve eltűnésének ügyében vizsgálódtak, amikor egy hostokkal teli területen haladtak át, az éles szemű nézők azonban észrevehették, hogy háttérben Drogon, Daenerys egyik sárkánya is feltűnt. Ez azonban még nem minden, a Trónok harca showrunnerei, David Benioff és D. B. Weiss is abban a szobában voltak! A rajongók persze vad találgatásokba kezdtek. Vajon az egész Trónok harca csupán egy Westworld-park? Ha igen, akkor kik a valós személyek és kik az androidok? Jonathan Nolan azonban hamar elmagyarázta a cameo hátterét:

Jó kapcsolatot ápolunk George R. R. Martinnal is, aki már az első évad óta javasolta, hogy valamilyen módon kössük össze a két sorozatot. Sokan elfelejtik, hogy George eredetileg forgatókönyvíró volt, több sorozaton is dolgozott, így nem áll tőle távol ez a fajta gondolkodás. A rajongók általában imádják az ilyen crossovereket.

Mit gondoltok egyébiránt idáig a Westworld harmadik évadáról?Mi a véleményetek az új irányvonalról?

Total
1
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: DOOM Eternal

Next Article

JÁTÉKTESZT: Nioh 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!