x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Az HBO Max miután elkaszálta a Westworld 4. évadát több másik sorozat mellett, most még a streaming felületről is eltűntetik a nyomait

Múlt hónapban elkaszálták a sorozatot, most pedig le is veszik a kínálatból.

Az HBO Max miután elkaszálta a Westworld 4. évadát több másik sorozat mellett, most még a streaming felületről is eltűntetik a nyomait
  • Publisheddecember 13, 2022

Az HBO Max két eredeti sorozatát is eltávolítja a streaming felületről. A Westworld és a The Nevers hamarosan elérhetetlen lesz a nézők számára az HBO Maxen. Egyelőre csak utalást kapunk rá, hogy mi történik a sorozatokkal, hol és milyen formában lehet majd nézni őket, esetleg másik streamingszolgáltató kínálatába kerül át.

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav arról beszélt az éjszaka alatt, hogy belépni készül most a feltörekvő FAST felületre – egy olyan streaming felületre, ami ingyenes szolgáltatást biztosít elkötelezettségek nélkül és változatás tartalmat kínál -, így valószínűsíthető, hogy a Westworld és a The Nevers ebben a formában lesz nézhető a jövőben.

A Westworld teljes eltávolításán sokan meglepődtek, mert az elmúlt évtizedben az HBO egyik legegyedibb drámája volt. A sci-fi sorozatot négy évad után november elején törölték, most pedig még a felületről is lekerült, szóval bánkódhatnak azok a rajongók, akik most kezdték darálni a sorozatot, mert jelenleg egyik szolgáltatón sem tudják folytatni. A sorozat kilenc Primetime Emmy-díjat nyert, és 54 jelölést kapott.

Ezzel hivatalosan is törölték a Joss Whedon által alkotott The Nevers című sorozatot is elkaszálták, aminek az első évad hat epizódját még 2021-ben bemutatták, a második felét pedig mos tervezték kiadni. Akárcsak a Westworld, a The Nevers is új felületre költözik, de egyelőre nem tudni, hol lehet megtekinteni a maradék epizódokat. Bennfentesek arról árulkodtak, hogy a maradék epizódban a történetet úgy csavarták, hogy az első évaddal véget is érjen a történet. A The Nevers a viktoriánus Londonban játszódik, és egy többnyire abnormális képességekkel rendelkező nőkből álló csoport életét mutatja be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.