Főoldal Sorozatok Az HBO négy évad után elkaszálta a Westworld sorozatát
Sorozatok

Az HBO négy évad után elkaszálta a Westworld sorozatát

Az HBO Westworld című sorozatát négy évad után törölték.

312
Westworld

Egyfelől megdöbbentő, de az elmúlt évadok (különösen a harmadik) és a Warner Bros. Discovery döntései után várható volt, hogy az HBO nem folytatja a Westworld című sci-fi sorozatát a negyedik évad után. A Jonathan Nolan és Lisa Joy által megálmodott Westworld az 1973-as, azonos című Michael Crichton-film alapján készült, és négy évada alatt 54 Emmy-díjra jelölték, ebből kilencet megnyert.

“Az elmúlt négy évad során Lisa és Jonah egy észbontó odüsszeiára kalauzolta el a nézőket, minden lépésnél magasabbra emelve a lécet” – áll az HBO közleményében. “Hihetetlenül hálásak vagyunk nekik, a rendkívül tehetséges színészekkel, producerekkel és stábbal, valamint a Kilter Films, a Bad Robot és a Warner Bros. Television összes partnerével együtt. Izgalmas volt csatlakozni hozzájuk ezen az úton”.

Jonathan Nolan és Lisa Joy a bejelentéshez hozzáfűzték még: “A Westworld elkészítése pályafutásunk egyik csúcspontja volt. Mélyen hálásak vagyunk a rendkívüli szereplőgárdánknak és stábunknak, amiért megalkották ezeket a kitörölhetetlen karaktereket és brilliáns világokat. Kiváltságosnak éreztük magunkat, hogy elmesélhettük ezeket a történeteket a tudatosság jövőjéről – az emberi tudatról és azon túlról – abban a rövid időablakban, mielőtt a mesterséges intelligencia uraink megtiltják ezt nekünk.”

A sorozatot még 2016 októberében mutatta be az HBO, és kezdetben mindenki úgy tekintett rá, mint a “következő” Trónok harcára. A rendkívül sikeres első évad ellenére a Westworld nézettsége csökkent, a mélypont a harmadik évad volt, érezhetően javult a helyzet az utolsó, negyedik évadra, de már késő volt.

Westworld

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Havas Jon
Sorozatok

Kit Harington megerősítette, hogy polcra került Havas Jon saját sorozata

Egyhamar nem lesz semmi a spinoff-sorozatból Hava Jonnal a főszerepben.

Trónok harca: Sárkányok háza
Sorozatok

A Sárkányok háza színésze elszólta magát, mikor jön a 2. évad

A Sárkányok háza 2. évada idén érkezik, de mikor mutatja be az...