x
Close


Közelgő események

Játékok

Debütálnak a WNBA csapatok is az NBA 2K20-ban

A legmenőbb kosaras széria idei alkotásában már a női szupersztárokkal is pattogtathatunk egy jót.

Debütálnak a WNBA csapatok is az NBA 2K20-ban
  • Publishedaugusztus 8, 2019

A legmenőbb kosaras széria idei alkotásában már a női szupersztárokkal is pattogtathatunk egy jót.

A 2K ma bejelentette, hogy mind a 12 WNBA csapat debütálni fog az elmúlt 18 év legjobban értékelt és legsikeresebb NBA szimulátor videojáték sorozatának következő részében, az NBA 2K20-ben. A Play Now és Season módokban a sorozat rajongói első alkalommal kedvenc WNBA játékosaik felett is átvehetik az irányítást, és megtapasztalhatják a kifejezetten a női játékosok számára készített animációkat, játékstílusokat és megjelenést.

https://youtu.be/zGwoK2KNmBI

„Ahogy felnőttem emlékszem, hogy mindig férfi atlétákat láttam a TV-ben, és őket irányítva játszottam a videojátékokban. Most, hogy a WNBA ugyanabba a pozícióba kerüljön, mint amiben mi vagyunk, és a női játékosok is kiemelt szerepet kapjanak az NBA 2K20-ben, lehetővé tesszük a fiatal lányok és fiúk számára, hogy női atléta példaképeik legyenek” mondta Candace Parker a Los Angeles Sparks csapatából. „A 2K csapat remek munkát végzett, biztosítva, hogy ne egyszerűen férfi kosárlabdát játszó nőket tegyenek a játékba, és első kézből láthattam mennyire keményen dolgoznak, hogy a lehető legvalóságosabbá és legautentikusabbá tegyék a női kosárlabda élményét. Rendkívül büszke vagyok, hogy része lehetek ennek az úttörő csapatnak.”

Számos WNBA szupersztár lett beszkennelve az NBA 2K20-be még az év elején a legmodernebb motion capture technológia segítségével, hogy a szimuláció a lehető legvalósághűbb legyen a piacon, köztük Parker és A’ja Wilson a Las Vegas Aces csapatból. Az NBA 2K20 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, de a demóval a rajongók már 2019. augusztus 21-től kipróbálhatják a játékot.

 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.