Speciális csukákkal erősít az NBA 2K20

Az új MyPlayer Nation mód mellé még exkluzív cipőkkel is erősít majd a 2K.

Az új MyPlayer Nation mód mellé még exkluzív cipőkkel is erősít majd a 2K.

A várakozás befejeződött és végre kezdetét vette az NBA idei alapszakasza, amelyben találkozott már a két los angelesi sztárcsapat. Ezen alkalomból a 2K bejelentette az NBA 2K20 x Nike Gamer Exclusive programot, ami az új MyPLAYER Nation mód és az NBA szezon kíséretében tegnap vette kezdetét. A program keretében az NBA 2K20 játékosoknak lehetősége van legfeljebb 10 pár hamarosan kapható Nike kosárlabdacipőt nyerniük MyPLAYER karakterüknek játékbeli kihívások teljesítésével.

A MyPLAYER Nation egy új szezon hosszúságú mód, ahol a játékosok egy közösség részeként MyPLAYER karakterük valódi csapatát képviselhetik más játékosokkal. Végigjátszhatják az egész NBA menetrendet, mely során a közösség egészének százalékos teljesítménye határozza meg azt, hogy nyernek vagy veszítenek. A játék során minden meccsen kétszeres mennyiségű tapasztalatot szerezhetnek, valamint olyan további bónuszokat, mint például az esélyt egy Nike Gamer Exclusive cipő feloldására MyPLAYER karakterüknek. [penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

 

„Tudjuk, hogy a játékosaink imádják személyre szabni MyPLAYER karakterüket és mi lehetne jobb mód a megjutalmazásukra, mint a lehetőség, hogy egy kizárólag az NBA 2K20-ben megtalálható, exkluzív Nike Basketball cipőket viseljenek”

– mondta Alfie Brody, a 2K globális marketing osztályának alelnöke. „Alig várjuk, hogy lássuk a rajongókat, ahogy teljesítik a kihívásokat a cipők feloldásáért.” Az első kihívás 2019. október 29-én várható, míg a többi cipő az NBA szezon kulcspillanatai, köztük az NBA All-Star 2020, NBA Playoffs és NBA Finals során lesznek elérhetők.

Total
5
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A rajongók fellélegezhetnek, mert a Halálcsillag roncsa nem az Endor holdon landolt a Skywalker korában

Next Article

Conan O’Brien is benézett Kojimához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!