Főoldal Filmek A Deadpool 2, a New Mutants és a Dark Phoenix is premierdátumot kapott
FilmekBREAKING

A Deadpool 2, a New Mutants és a Dark Phoenix is premierdátumot kapott

Az Avatar lelkesedésén felbuzdulva a Fox további három képregényfilm bemutatóját árulta el.

929
New Mutants Deadpool 2 and Dark

Az Avatar lelkesedésén felbuzdulva a Fox további három képregényfilm bemutatóját árulta el.

Röviddel azután, hogy a 20th Century Fox elárulta, mikor tervezik James Cameron rendezővel bemutatni a következő négy Avatar-folytatást, most újabb filmek bemutatójáról rántotta le a leplet. Végre megtudtuk azt is, hogy mikor támad Deadpool újra a mozikban. És ez még semmi, az új X-Men széria, a New Mutants is érkezni fog, az X-Men: Dark Phoenixről már nem is beszélve.

A stúdiók képregényfilmekkel fogják felrázni 2018-at, ez már biztos, hiszen több Marvel-filmmel, szám szerint hármat (Fekete Párduc, Bosszúállók: Végtelen háború, Hangya és Darázs), de készül a Sony Pictures is (Venom, az animációs Miles Morales Pókember), és most a 20th Century Fox is bejelentkezett három filmmel: Deadpool 2, New Mutants és X-Men: Dark Phoenix.

A stúdió néhány perccel korábban jelentette be, hogy,

  • a New Mutants-filmet 2018. április 13-án,
  • a Deadpool 2-t 2018. június 1-én,
  • majd az év végén, 2018. november 2-án debütál az X-Men: Dark Phoenix.

Mint ahogy a bevezetőben már említettük, jövőre el leszünk kényeztetve képregényfilmekkel, hiszen a Marvel Studios Fekete Párducát rögtön év elején, 2018. február 16-án láthatjuk, utána fog érkezni a Végtelen háború 2018. május 4-én, majd a Hangya és Darázzsal zárják a sort 2018. július 6-án. A Sony Pictures inkább őszre hagyta a filmeket, ők Venom-filmet 2018. október 5-re, míg az animációs Miles Morales Pókemberre 2018. december 21-én ülhetünk be. Számszerűsítve összesen 8 Marvel-képregényfilmet láthatunk a következő 12 hónapban.

A versenybe közbeszól majd még a Walt Disney Pictures is a A Wrinkle in Time filmjével 2018. április 6-án, de nem hagyhatjuk ki a Warner Bros. Pampage filmjét sem Dwayne „A Szikla” Johnsonnal sem 2018. április 20-án. És még a Han Solo-filmet, a The Predatort, Jurassic World 2-őt, Űrdongó spin-offot vagy a Tomb Raider-rebootot nem is említettük. Lesz itt mire jegyet váltani jövőre!

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események