Suicide Squad

David Ayer elárulta, hogy a DC Moziverzumon belül hol fog elhelyezkedni a Th Suicide Squad

A megannyi találgatás után David Ayer végre elárulta, hogy James Gunn által írt és rendezett The Suicide Squad hogyan kapcsolódik a 2016-os filmhez.

A megannyi találgatás után David Ayer végre elárulta, hogy James Gunn által írt és rendezett The Suicide Squad hogyan kapcsolódik a 2016-os filmhez.

A rajongók a The Suicide Squad bejelentése óta találgatnak azon, hogy James Gunn új filmje hogyan kapcsolódik majd a DC Moziverzum kánon többi alkotásához, vagyis a David Ayer 2016-os Öngyilkos osztagának egy folytatásáról beszélünk, vagy egy rebootról, melyben az első rész közkedvelt karakterei ugyanúgy szerepelnek majd, köztük Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flagg) és Jai Courtney (Captain Boomerang).

Szóval a kérdést feltették David Ayer rendezőnek is, aki közösségi oldalán megválaszolta a rajongói kérdést. Ayer válaszában tisztázta a kérdést, hogy James Gunn nem onnan folytatja a történtet, ahol abbahagyta, vagyis a The Suicide Squad inkább egy reboot lesz, mintsem második rész.

A kijelentése után aztán felrobbant a Twitter, a rajongók megrohanták a rendezőt, és arról kezdték faggatni, hogy James Gunn alkotása önálló film lesz, s nem fog kötődni a DC Moziverzum folytonossághoz.

Egyszóval a Marveltől igazolt rendező hiába hozza vissza az öt éve bemutatott karaktereket, a film egy reboot lesz, s nem követi majd az első rész sztoriját. James Gunn 2021. augusztus 6-án mutatja be a filmet.

The Suicide Squad James Gunn
Total
32
Shares
Previous Article
Daniel Radcliffe

Pletykák szerint a Harry Potter főszereplőjét, Daniel Radcliffe-t szemelték ki a Holdlovag szerepére

Next Article
Sith Trooper

A Skywalker kora megerősítette, hogy a KOTOR-ból ismerős Darth Revan is már a kánon része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!