Főoldal Filmek Daniel Radcliffe visszatérhet a Harry Potter és az elátkozott gyermek feldolgozásában?
Filmek

Daniel Radcliffe visszatérhet a Harry Potter és az elátkozott gyermek feldolgozásában?

Most is igaz, soha ne mondd, hogy soha.

171
Harry Potter

A Harry Potter és a bölcsek köve című film idén ünnepelte a 20. évfordulóját, aminek apropóján egy kis műsor is megjelent az HBO Max kínálatában az év elején. Nemcsak a színészek, de az első filmet jegyző Chris Columbus is felelevenítette a régmúltat, milyen volt megfilmesíteni az egyik legnépszerűbb gyerekregényt. Sőt, a direktor még annak ötletét is felvázolta, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek című új kötetet szívesen feldolgozná az eredeti szereplőgárdával.

Abban biztosak lehetünk, hogy csak idő kérdése, mikor fogják adaptálni az új könyvet, inkább az a kérdés, hogy kikkel fogják megtenni mindezt. Bár egy rendező szívesen dirigálni a projektet, a címszereplőt alakító Daniel Radcliffe más nézőponton van. Egyhamar nem akar újra Harry Potter lenni, ahogy ő fogalmazott, egyelőre nem nyitott rá, hogy visszatérjen a varázslóvilágba.

A The New York Timesnak adott interjújában Radcliffe egyenes választ adott a Harry Potter és az elátkozott gyermek ötletére vonatkozó kérdésre, hogy ez “nem olyasmi, amit most szeretnék megcsinálni”.

Eljutottam egy olyan pontra, amikor úgy érzem, hogy mögöttem hagytam Pottert, és nagyon boldog vagyok azzal, ahol most vagyok, és a visszatérés olyan hatalmas változás lenne az életemben.

Daniel Radcliffe

Radcliffe hozzátette a szokásos mondatot, a “Soha nem mondom, hogy sohát”, de azt is elmondta, hogy az olyan színészeknek, mint Harrison Ford vagy Mark Hamill, akik végül visszatértek a Star Wars világába, nekik 30 évük volt erre. “Nekem csak 10 volt” – mondta Radcliffe.

A fősodor nemcsak azért van jegelve, mert Radcliffe nem szeretne visszatérni a szerepben, hanem a Legendás állatok spinoff miatt. A Warner Bros. most készül bemutatni a széria harmadik részét a mozikban, ez élvez nagyobb prioritást, aztán ki tudja, mi történik majd utána. A filmek mellett tegnap este a PlayStation mutatott egy kis ízelítőt a Hogwarts Legacy videojáték játékmenetéből is, ami az 1800-as években játszódik. A következő években sem maradunk varázslók és boszorkányok nélkül, de maga Harry Potter biztos nem tér vissza a képernyőre.

Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Daniel Radcliffe
Filmek

Daniel Radcliffe kijelentette, hogy nem ő lesz a Marvel Moziverzum új Rozsomákja

A Harry Potter után nem szeretne még egy karakter bőrébe zárkózni.

Daniel Radcliffe
Sorozatok

Pletykák szerint a Harry Potter főszereplőjét, Daniel Radcliffe-t szemelték ki a Holdlovag szerepére

Nincs megerősítés a témával kapcsolatban, de többen tudni vélik, hogy Daniel Radcliffe...

Daniel Radcliffe
Filmek

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant Farkas szerepében

A legújabb hírek szerint a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe lehet a...