Főoldal Filmek Daniel Radcliffe kijelentette, hogy nem ő lesz a Marvel Moziverzum új Rozsomákja
Filmek

Daniel Radcliffe kijelentette, hogy nem ő lesz a Marvel Moziverzum új Rozsomákja

A Harry Potter után nem szeretne még egy karakter bőrébe zárkózni.

558
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe elvetette annak ötletét, hogy ő lehet Hugh Jackman utódja az X-Men-filmek következő korszakában, azaz Rozsomák bőrébe bújhat a Marvel Moziverzum berkein belül. Bár Jackman nemrég megerősítette, hogy visszatér szeretett karakterének szerepében, valószínűleg nem ő lesz az MCU új Rozsomákja.

Amikor a Disney megvásárolta a 20th Century Foxot, biztossá vált, a mutánsok is helyet kapnak a Bosszúállók oldalán. A Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe neve is felmerült, most azonban a színész ezeket a spekulációkat “pusztán sajtóturné-pletykának” nevezte. A GQ magazinnak adott új interjújában Radcliffe kitért a legújabb pletykákra is, miszerint ő lesz majd Rozsomák, és elismerte, hogy néha kijelentése olaj volt a tűzre, csak ráerősített ezekre a pletykákra. Bár jól hangzik a szerep, de végső soron nem szeretné karmait egy olyan szerepbe beleszúrni, amiben hosszú évekre beleragadhat.

Ez pusztán egy pletyka a sajtóturnéról; mondok valamit, aztán időnként megunom, hogy így válaszoljak, így valami mást mondok, és ez újra beindítja a pletykát. Egyszerűen nem kéne soha kinyitnom a számat. Nem akarok soha benne ragadni egy szerepben, amit nem biztos, hogy végig ugyanannyira tudok majd szeretni.

Daniel Radcliffe

Évek óta keringenek olyan pletykák, hogy Radcliffe játszhatja a következő Rozsomákot, de ő többször is cáfolta azokat az állításokat. A színész márciusban a The View-nak azt mondta, hogy a spekulációkat azért kapták fel, mert “Rozsomák alacsony, ezért minden alkalommal azt kérdezik, hogy ‘Ki az az alacsony színész?'”.

“Időről időre megunom, hogy értelmesen válaszoljak a kérdésekre” – vallotta be az ABC talkshow házigazdáinak. “Így aztán csak elsütök egy viccet, mint például a minap, és ez valahogy újra felszította a pletykákat, de semmi sem történik”.

Radcliffe lehet, hogy egyhamar nem öltözik be Rozsomákként, de Jackman készen áll arra, hogy újra visszatérjen a szerepbe. Utoljára a 2017-es Logan – Farkas című filmben alakította Rozsomákot, akkor nyilvánosan kijelentette, hogy ez lesz az utolsó filmje a karmos szuperhős szerepében. Azóta elárulta, hogy a Deadpool 3.-ban visszatér – és csak reméljük, hogy a karakter klasszikus sárga ruháját viseli majd.

Daniel Radcliffe
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.