x
Filmek

Deadpool 3: Ryan Reynolds és Hugh Jackman minden égető kérdésedre válaszolt (mondhatni) a legújabb teaser videóban

Szinte a teljes filmet kibeszélte a páros.

Deadpool 3: Ryan Reynolds és Hugh Jackman minden égető kérdésedre válaszolt (mondhatni) a legújabb teaser videóban
  • Publishedszeptember 28, 2022

A tegnap nagy bejelentés után Ryan Reynolds és Hugh Jackman újabb videóval jelentkeztek, amiben gyakorlatilag minden nagyobb kérdést megválaszolták, amik azóta merültek fel, hogy tegnap este megjelentek a hírek Rozsomák MCU-debütálásáról. Természetesen mindezt a maguk módján tették, szét trollkodták a netet.

Tegnap este Ryan Reynolds osztotta meg a nagy hírt, hogy végre összeáll Hugh Jackmannel a Marvel Studios készülő Deadpool 3. részében. Bár a két színész korábban is szerepelt már közös filmben, még a 20th Century Fox érában készült X-Men kezdetek: Farkas. Bár a találkozás nem úgy sült el, amire a rajongók várták, most azonban végre teljesül egy álom. Bármennyire is izgalmas a hír, rengeteg kérdést vet fel a Deadpool 3. Reynolds és Jackman egy újonnan megosztott videóban próbál néhány választ adni. Kár, hogy a legtöbbet nem hallhatjuk!

A teaser azzal kezdődik, hogy Reynolds megerősíti, hogy Logan – Farkas című filmre semmilyen módon nem vet rossz fényt a Deadpool 3. Ahogy a színész rámutat, az a történet 2029-ben játszódott, és mivel a folytatás 2024-ben fog megjelenni, van egy egész ötéves űr, amit kitölthetnek majd – és a rendező is megnyugodhat. Ez egészen örömteli hír, hiszen James Mangold filmjére sokan mesterműként tekintenek. A lényeg csak ezután jön, amikor belemerülnek a történetbe, a legnagyobb probléma ezzel csak az, hogy semmit nem hallani belőle, de a két színész nagyszerűen szórakoznak.

A legnagyobb kérdés persze az, hogy a Deadpool 3 hol foglak majd helyet a Marvel Moziverzumban. A dolgok állása szerint a karakter egy saját, önálló univerzumban játszódik majd, bár a multiverzum lehetőséget ad arra, hogy a film végén Wade Wilson csatlakozzon a Marvel többi karakteréhez, és akár a Bosszúállók oldalán harcoljon.

A filmet 2024. szeptember 6-án mutatják majd be a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.