Főoldal Filmek Deadpool 3: Ryan Reynolds és Hugh Jackman minden égető kérdésedre válaszolt (mondhatni) a legújabb teaser videóban
Filmek

Deadpool 3: Ryan Reynolds és Hugh Jackman minden égető kérdésedre válaszolt (mondhatni) a legújabb teaser videóban

Szinte a teljes filmet kibeszélte a páros.

370
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A tegnap nagy bejelentés után Ryan Reynolds és Hugh Jackman újabb videóval jelentkeztek, amiben gyakorlatilag minden nagyobb kérdést megválaszolták, amik azóta merültek fel, hogy tegnap este megjelentek a hírek Rozsomák MCU-debütálásáról. Természetesen mindezt a maguk módján tették, szét trollkodták a netet.

Tegnap este Ryan Reynolds osztotta meg a nagy hírt, hogy végre összeáll Hugh Jackmannel a Marvel Studios készülő Deadpool 3. részében. Bár a két színész korábban is szerepelt már közös filmben, még a 20th Century Fox érában készült X-Men kezdetek: Farkas. Bár a találkozás nem úgy sült el, amire a rajongók várták, most azonban végre teljesül egy álom. Bármennyire is izgalmas a hír, rengeteg kérdést vet fel a Deadpool 3. Reynolds és Jackman egy újonnan megosztott videóban próbál néhány választ adni. Kár, hogy a legtöbbet nem hallhatjuk!

A teaser azzal kezdődik, hogy Reynolds megerősíti, hogy Logan – Farkas című filmre semmilyen módon nem vet rossz fényt a Deadpool 3. Ahogy a színész rámutat, az a történet 2029-ben játszódott, és mivel a folytatás 2024-ben fog megjelenni, van egy egész ötéves űr, amit kitölthetnek majd – és a rendező is megnyugodhat. Ez egészen örömteli hír, hiszen James Mangold filmjére sokan mesterműként tekintenek. A lényeg csak ezután jön, amikor belemerülnek a történetbe, a legnagyobb probléma ezzel csak az, hogy semmit nem hallani belőle, de a két színész nagyszerűen szórakoznak.

A legnagyobb kérdés persze az, hogy a Deadpool 3 hol foglak majd helyet a Marvel Moziverzumban. A dolgok állása szerint a karakter egy saját, önálló univerzumban játszódik majd, bár a multiverzum lehetőséget ad arra, hogy a film végén Wade Wilson csatlakozzon a Marvel többi karakteréhez, és akár a Bosszúállók oldalán harcoljon.

A filmet 2024. szeptember 6-án mutatják majd be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.