x
Filmek

A Logan – Farkas rendezője odapirított a Deadpool 3. nagy bejelentésnek, majd utána magyarázkodhatott

Nem mindenki örült a nagy bejelentésnek, hogy Hugh Jackman visszatér.

A Logan – Farkas rendezője odapirított a Deadpool 3. nagy bejelentésnek, majd utána magyarázkodhatott
  • Publishedszeptember 28, 2022

Tegnap éjjel érkezett a hatalmas hír, miszerint Hugh Jackman visszatér szeretett Rozsomák szerepében a Marvel Studios keze alatt készülő Deadpool 3. részében. A nagy hírre a Logan – Farkas rendezője, James Mangold is reagált közösségi oldalán, majd utána magyarázkodnia kellett.

Jackman “visszavonult” a rajongók kedvenc mutáns szerepétől, amikor James Mangold filmjében című (szó szerint) örök nyugalomra helyezte a karaktert. Úgy tekintettünk a filmre, mint a karakter hattyúdalára, ehhez képest a Marvel Studios és Ryan Reynolds valahogy mégis meggyőzte az Oscar-díjra jelölt sztárt, hogy még egy menetre visszatérjen.

Nem sokkal azután, hogy Reynolds bejelentő videója bejárta a világhálót, Mangold pedig az alábbi videóval üdvözölte a nagy hírt, amit Twitteren osztotta meg követőivel.

Azt a jelenetet ragadta ki a filmből, amikor Logant megölik, vagyis értelmezésünk szerint ezzel szerette volna a világ tudtára adni, hogy a karakter meghalt. Magyarul Logan maradjon eltemetve, ne térjen vissza. Majd a félreértéseket szült bejegyzést újabb követte, szóval nagyon úgy fest, hogy kisebb visszhangot váltott ki a dolog, és az Indiana Jones 5. rendezőjének magyarázkodnia kell tettéért, amiben már örvendezett a hírnek, s alig várja, hogy barátja visszatérjen.

Nehéz megjósolni, hogy Logan milyen szerepet játszik majd a történetben, de több képregényes anyagból meríthetünk ihletet a készítők. Reynolds már korábban tett rá utalást, hogy a Deadpool harmadik rész eredeti tervében szerepelt egy autós kirándulás Wadedel és Rozsival, így talán ez az ötlet is bekerül majd a filmbe.

Az első két filmet a 20th Century Fox gyártotta, mielőtt a stúdiót felvásárolta volna a Walt Disney Company. A cím nélküli Deadpool 3 részt rendezi Shawn Levy, miután Ryan Reynolds-szal együtt dolgozott a Free Guy és az Az Adam-projekt című filmeken. A Marvel-projekt egyben a Levy és Hugh Jackman újbóli találkozását is jelenti, hiszen a Vasököl című filmben már dolgoztak együtt. A forgatókönyvért Rhett Reese és Paul Wernick felel, de a nevek ismerősek lehetnek, hiszen ők írták az első két film sztoriját is. A Molyneux testvérek a projekt egy korábbi tervezetén dolgoztak.

A Deadpool 3. részét 2024. szeptember 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.