Daniel Radcliffe

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant Farkas szerepében

A legújabb hírek szerint a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe lehet a befutó, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban.

A legújabb hírek szerint a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe lehet a befutó, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban.

A hét elején Lauren Shuler Donner producer megerősítette a híreket, miszerint Kevin Feige a Marvel Studios élén valóban keresik Hugh Jackman színész utódját, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban. Donner azt is megerősítette, hogy fizikai adottságok miatt egy fiatalabb színészt keresnek a szerepre, így sajnos Hugh Jackman nem jöhet szóba. Pletykák szerint a Disney azt fontolgatja most, hogy egy X-Men minisorozatot készít az év végén induló Disney+ streamingszolgáltatásra. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Daniel Radcliffe közösségi oldalára feltöltött videóban válaszolt a legnépszerűbb keresési találatokra, amikre rákerestünk az elmúlt években a Google-keresőóriáson. Az utolsó találat között válaszolt arra a kérdésre, hogy helyettesítené-e Hugh Jackmant Farkas szerepében, s nem meglepő módon nagyon szívesen csatlakozna az X-Menek közzé. Farkas bőrében Hugh Jackman összesen 17 évet töltött a Bryan Singer által létrehozott X-Men univerzumban, utolsó szerepére 2017-ben került sor a Logan – Farkasban, ami nem kis túlzás kijelenteni, hogy minden idők legjobb X-Men alkotása volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Is Daniel Radcliffe the new Wolverine ? Thanks to @ryansmallman and @omelete for the picture lol.

Daniel Radcliffe (@daniel9340) által megosztott bejegyzés,

Egyelőre nem tudni, hogy Kevin Feige-éknek milyen tervei vannak az X-Menekkel, hiszen jelenleg is folynak a tárgyalások a Disney és Fox házasságról, és amíg a mikiegeres cég nem tudja magáénak a jogokat, addig hivatalosan nem dolgozhat a karaktereken. Pletykák szerint a Disney előbb az év végén induló Disney+ platformon szeretné bemutatni az új karaktereket, persze ez nem zárja ki, hogy később Farkas és a társai csatlakozzanak a Bosszúállókhoz a mozivásznon.

Total
24
Shares
Previous Article
Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez nem biztos benne, hogy visszatér a Halálos iramban 9-ben

Next Article
Star Wars

A Trónok harca készítői új Star Wars trilógián dolgoznak

Related Posts