Wide Screen
Image default
Filmek

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant Farkas szerepében

A legújabb hírek szerint a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe lehet a befutó, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban.

A hét elején Lauren Shuler Donner producer megerősítette a híreket, miszerint Kevin Feige a Marvel Studios élén valóban keresik Hugh Jackman színész utódját, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban. Donner azt is megerősítette, hogy fizikai adottságok miatt egy fiatalabb színészt keresnek a szerepre, így sajnos Hugh Jackman nem jöhet szóba. Pletykák szerint a Disney azt fontolgatja most, hogy egy X-Men minisorozatot készít az év végén induló Disney+ streamingszolgáltatásra.

Daniel Radcliffe közösségi oldalára feltöltött videóban válaszolt a legnépszerűbb keresési találatokra, amikre rákerestünk az elmúlt években a Google-keresőóriáson. Az utolsó találat között válaszolt arra a kérdésre, hogy helyettesítené-e Hugh Jackmant Farkas szerepében, s nem meglepő módon nagyon szívesen csatlakozna az X-Menek közzé. Farkas bőrében Hugh Jackman összesen 17 évet töltött a Bryan Singer által létrehozott X-Men univerzumban, utolsó szerepére 2017-ben került sor a Logan – Farkasban, ami nem kis túlzás kijelenteni, hogy minden idők legjobb X-Men alkotása volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Is Daniel Radcliffe the new Wolverine ? Thanks to @ryansmallman and @omelete for the picture lol.

Daniel Radcliffe (@daniel9340) által megosztott bejegyzés,

Egyelőre nem tudni, hogy Kevin Feige-éknek milyen tervei vannak az X-Menekkel, hiszen jelenleg is folynak a tárgyalások a Disney és Fox házasságról, és amíg a mikiegeres cég nem tudja magáénak a jogokat, addig hivatalosan nem dolgozhat a karaktereken. Pletykák szerint a Disney előbb az év végén induló Disney+ platformon szeretné bemutatni az új karaktereket, persze ez nem zárja ki, hogy később Farkas és a társai csatlakozzanak a Bosszúállókhoz a mozivásznon.

Még több a témában...

A Marvel arra készül, hogy Pókembert száműzi a Marvel Moziverzumból?

Kévés Bence Mihály

Egy titokzatos személy tűnt fel a Thor: Ragnarok forgatásán

Kévés Bence Mihály

Nem biztos, hogy örömteli lesz Fekete Özvegy és Hulk találkozása

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább