Főoldal Filmek Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.

2.1k
Star Wars: Skywalker kora
Forrás: Star Wars

A Star Wars-folytatástrilógia sztárja, Daisy Ridley elmondta, hogy a következő filmje a messzi-messzi galaxisban nem az, amire számított. A Lucasfilm tavasszal jelentette be, hogy Rey Skywalker visszatér egy olyan mozifilmben, amely 15 évvel játszódik a legendás Skywalker-történet után.

A Collidernek nyilatkozva Ridley elmondta, mennyire meglepte a szerep, amivel megkeresték, de “nagyon izgatott”, hogy visszatérhet Rey szerepében, és úgy gondolja, hogy az új történet “nagyon király”. A cím nélküli filmet Sharmeen Obaid-Chinoy rendezőtől a londoni Star Wars Celebrationön jelentették be. A készülő filmről mindössze annyit árult el Kathleen Kennedy, hogy a Star Wars: Skywalker kora eseményei után 15 évvel játszódik, amikor Rey megpróbálja újjáépíteni a Jedi Rendet.

Nagyon izgatott vagyok. A történet nagyon király. Várom, hogy elolvassam a forgatókönyvet, többet nem tudok mondani a témában. Nem erre számítottam, de nagyon izgatott vagyok.

Daisy Ridley

A The Hollywood Reporternek bővebben is kifejtette ezt: “Még nem olvastam semmit a filmről, de ismerem a történetet. Tényleg érdemes elmesélni, érdemes felfedezni, és szerintem az emberek izgatottak lesznek”.

Bár a filmet április 7-én, a Star Wars Celebration 2023-on jelentették be, Ridley azt mondta, hogy 2023 februárjában még csak nem is keresték a szereppel kapcsolatban. Majd a londoni esemény előtt felgyorsultak az események, ami picit frusztráló is volt, hogy milyen gyorsan történnek a dolgok.

“Összesz***tam magam, mielőtt felmentem a színpadra, mert senki sem tudta, hogy erre készülök” – mondta. “Senki sem tudta, hogy a Celebrationre megyek, kivéve [a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedyt] és néhány embert. Annyira ideges voltam. Istenem.”

A történtek ellenére Kennedy annak idején azt állította, hogy Obaid-Chinoy filmje, valamint Dave Filoni és James Mangold filmjei “eléggé előrehaladott állapotban vannak”. Úgy tűnik, hogy egymásnak megint ellentmondó nyilatkozatokat olvashatunk, de tegnap óta tudjuk, hogy a lehető legjobb kezekben a franchise jövője.

Tegnap bejelentették, hogy Filonit a Lucasfilm kreatív igazgatójává léptették elő. A hírt a Vanity Fair cikkében jelentették be, és ez azt jelenti, hogy Filoni lett a Star Wars mindenható ura, mindenre lesz rálátása.

Star Wars: Az ébredő Erő
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Die Hard mintájára Daisy Ridley terroristákkal harcol London legnagyobb felhőkarcolóján

Daisy Ridley leforgatta következő filmjét, amelyben terroristákkal harcol.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?