Főoldal Filmek Daisy Ridley szerint a következő Star Wars-film teljesen új irányba állítja a franchise-t
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars-film teljesen új irányba állítja a franchise-t

Az egyik új Star Wars eddig nem látott felfedezést tesz a messzi-messzi galaxisban.

1k
Star Wars: Skywalker kora
Forrás: Star Wars

A sok kritikát kapott folytatástrilógia egyik főszereplőjét alakító Daisy Ridley elmondta, hogy következő film merőben más lesz, mint amit láthattunk. A Lucasfilm 2023 tavaszán jelentette be, hogy melyik három filmet fogják bemutatni a következő években, és az egyik történetben Rey visszatér, ám csak mellékszereplője lesz a sztorinak.

Az AlloCinénak adott interjújában Ridley többet elárult készülő filmjéről. A filmet Sharmeen Obaid-Chinoy rendezi, és Rey Skywalker történetét meséli el, aki 15 évvel a Star Wars: Skywalker kora eseményei után megpróbálja újjáépíteni a Jedi Rendet.

Ahogy megtudtam, hogy miről szól a történet és úgy mindent erről, úgy voltam vele, hogy ezt nagyon szeretném megcsinálni. Szerintem ez egy igazán fantasztikus felfedezése a Star Wars világának. Ez egy igazán menő módja annak, hogy a történetet egy kicsit más irányba vigyük tovább.

Daisy Ridley

Okosabbak nem lettünk, hogy mindez mit jelent a rajongókra nézve, de Obaid-Chinoy lesz az első női rendező (természetesen mozifilmekről beszélünk), akit beültettek egy Star Wars irányítására. Az Oscar-díjas filmrendező korábban azt mondta: “itt az ideje, hogy egy nő formálja a messzi-messzi galaxis történetét”.

Hivatalos információkat még nem hallottunk a filmről, de Ridley 2023 novemberében úgy fogalmazott, hogy a készülő film nagyon más lesz, mint amire számított. A történetet röviden elmesélték neki, és akkor úgy gondolta, hogy ezt mindenkinek hallania kell. A Lucasfilm április 7-én jelentette be, de Ridley 2023 februárjában még nem tudott róla, csak néhány nappal a londoni esemény előtt kapott hívást, hogy jelenése lesz a rajongók előtt. Ennek ellenére Kennedy a Star Wars Celebrationön azt állította, hogy Obaid-Chinoy filmje, illetve Dave Filoni és James Mangold másik két filmje “eléggé előrehaladott állapotban vannak”.

A Disney hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor és melyik filmet fogják bemutatni először a 2019-es epizód után. Eredetileg 2025-ben szerettek volna kiállni egy mozifilmmel, de ez 2026. május 22-ére tolódott, ami valószínűleg Jon Favreau filmje lesz, míg a maradék kettő időpont 2026. december 18. és 2027. december 17.

Star Wars: Skywalker kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

40 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.