x
Close


Közelgő események

Filmek

[D23] Bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét

Igen, csak sajnos nem nekünk, egyelőre csak a jelenlévőknek mutatták meg az első videót a filmről, de azért mi is megtudtunk ezt-azt róla.

[D23] Bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét
  • Publishedjúlius 15, 2017

Igen, csak sajnos nem nekünk, egyelőre csak a jelenlévőknek mutatták meg az első videót a filmről, de azért mi is megtudtunk ezt-azt róla.

Javában zajlik az idei D23 rendezvény, a Disney saját kis Comic-Con-ja, ahol a Marvel Studios is jelen van az Infinity War grandiózusnak ígérkező szuperhősfilmjével.

Hála a The Hollywood Reporternek azért kaptunk egy rövid kis leírást, hogy mit tartalmazott a Végtelen háború első teaser előzetese:

Az előzetes A galaxis őrzői csapatával kezd, az űrben járunk, majd hirtelen egy test találja el hajójukat. Az eszméletlen Thor (Chris Hemsworth) az, aki a Thor: Ragnarök videóiban látott gladiátor páncélt viseli. Az Őrzők megmentik, majd felteszik a nagy kérdést: mi folyik itt? A következő jelenetben már a Földön járunk, ahol hőseink szembenéznek a halállal. Lokit (Tom Hiddleston) látjuk, aki Thanosnak átnyújtja a tesseractot. Peter Parker (Tom Holland) egy iskolabuszon ül, és pók ösztönei valami nagyon rosszat jósolnak.

Továbbá azt is elárulták, hogy Pókembert abban az új szerkóban látjuk az Infinity Warban, amit a Hazatérés végén Stark (Robert Downey Jr.) mutatott neki. Amerika kapitánynak (Chris Evans) szakálla nőt a Polgárháború óta, és tényleg úgy mutatkozik, mint aki rengeteg mindenen ment keresztül. A Mad Titan, Thanos (Josh Brolin) a Végtelen kesztyűt viseli, s a Bosszúállók ellen küzd egy idegen bolygón. Doctor Strange is felbukkan ezen az idegen bolygón, és az Őrzők valamint Vasember oldalán harcol.

Na ez tényleg nagyon durvának ígérkezik, s reméljük, hogy jövő héten a Comic-Con-on online is bemutatják a videót, amit természetesen azonnal megosztunk veletek.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.