Fekete Özvegy

[D23 2019] Scarlett Johansson őrülten szexi a Fekete Özvegy-film poszterén

Natasha Romanoff mellett David Harbour karaktere, azaz Red Guardian is feltűnt a Fekete Özvegy-film első poszterén.

Natasha Romanoff mellett David Harbour karaktere, azaz Red Guardian is feltűnt a Fekete Özvegy-film első poszterén.

Annak ellenére, hogy a Marvel Studios a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázisát, így is akadt látnivaló a D23 Expón, ahol Kevin Feige Ryan Coogler rendező társaságában bejelentette a Fekete Párduc 2. részét, Ms. Marvel sorozatot kap a Disney+-ra, bemutatták az Örökkévalók kosztümjét, de a Fekete Özvegy-filmre is jutott idő, bár a legújabb forgatási képek alapján Johansson kihagyta a rendezvényt, inkább új jelmezben feszített a forgatáson. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”]

A Disney saját rendezvényén végre bemutatták a Budapest utcáin is forgatott Fekete Özvegy-film első poszterét, amin nemcsak a nagyon szexi Scarlett Johansson címszereplője kapott helyet, hanem David Harbour Red Guardian karaktere is lelepleződött. A posztert maga Andy Park, a Marvel Studios vizuális effektek igazgatója osztotta meg közösségi oldalán:

A poszter középpontjában Natasha látható, háttérben a film főgonoszát, Kiképzőt szúrhatjuk ki, a kép jobb oldalán a közkedvelt Stanger Things-sorozat sztárja, David Harbour tűnik ki, de Rachel Weisz és Florence Pugh Fekete Özvegy karakterei mellett még számos eddig ismeretlen szereplőt láthatunk, talán ők is kémek, akiket a Vörös Szoba programban képeztek ki.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Fekete Özvegy

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember

A Sony hajlandó lett volna a Pókember bevételének 25%-kát átengedni, de a Disney többet akart

Next Article

Vel Consequat Eget Eros Ut Sem Nunc Augue Donec Aenean Nec Tellus Vitae Vulputate

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!