Cuki magyar Halloweeni animációs kisfilm

A szörnygyermekek élete sem csak játék és mese.

A szörnygyermekek élete sem csak játék és mese.

Bár itthon még mindig sok embert kiráz a hideg ha meghallja a Halloween szót, az ünneplésétől meg egészen távol áll az ország, de időről-időre megihlet minket ez a kelta eredetű angolszász ünnep. Van aki kreatív jelmezbe bújik az esti buliba, valaki tököt farag a ház elé, és van Lugosi István aki a kis csapatával egy animációs kisfilmet alkotott.

A történet szerint egy csapat szörnygyerek „trick-or-treatelni” indul (kb. „csokit vagy csalunk”), de nem látják őket szívesen a környéken mert túlságosan különböznek a többiektől. Aztán az egyik házban meglepetés várja őket…

Itt a Spooky Street 13:

Amúgy maga az animáció tetszetős, szép a mozgás és a figurák is érdekesek, s igényesen vannak megrajzolva. Az egésznek van egy nagyon kellemes hangulata, a történet és a kis szörnykölkök pedig borzasztóan cukik.

Lugosi István amúgy a MOME-n végzett animációs rendező, dolgozott már a Kecskemétfilmnek, a Spooky Steet 13 pedig a Million Workshop közreműködésével készült.

Akit érdekelnek még a rendező munkái, itt találja az instagramját.

Nektek hogy tetszett a kisfilm? Szeretnétek több magyar animációs filmmel találkozni az oldalunkon? Írjátok meg kommentben!

Total
0
Shares
Previous Article

Rekordokat döntöget az új Call of Duty

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Megkezdődött a The Falcon and the Winter Soldier forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!