Főoldal Játékok Csapattársaké a főszerep a Dragon Age: The Veilguard előzetesében
Játékok

Csapattársaké a főszerep a Dragon Age: The Veilguard előzetesében

Végre bemutatkozott az új Dragon Age-játék.

268
Dragon Age The Veilguard
Forrás: Electronic Arts

Június 9-én tartotta a Microsoft a saját Xbox Games Showcase-t, amelyen az Electronic Arts elhozta a Dragon Age: The Veilguard előzetesét. A két perces CGI előzetesből megismerhetjük az új társakat és karaktereket, amely egy nagyon hangulatos szerepjátékot ígér.

Június 6-án jelentette be az EA és a BioWare, hogy a negyedik Dragon Age játék új címet kap és az idei Summer Game Fest keretében mutatják be az RPG-t. A játékon közel tíz éve dolgozik a BioWare, amely a 2014-es Dragon Age: Inquisition folytatása lesz új karakterekkel. Ahogy az új cím is jelzi, úgy az előzetesben is a főszerep az irányítható társaké lesz. Név szerint olyanok, mint a felderítő Harding, a detektív Neve, a mágusölő Lucanis, a Veil között ugráló Bellara, a nekromanta Emmrich, a warden Davrin és a sárkányvadász Taash. De egy ismerős szereplő is visszatér a korábbi játékokból, hiszen Varric Tethras is itt van a csapatban. És természetesen a sárkányok sem maradhatnak ki a játékból.

Óriási várakozás övezi a BioWare következő szerepjátékát. A projekten nagyon régóta dolgoznak a kanadai fejlesztőnél, reméljük beváltja a hozzá fűzött reményeket és méltó lesz a korábbi játékaikhoz. A Dragon Age: The Veilguard játékmenetét június 11-én mutatja be az EA, a játék 2024 őszén jelenik meg.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: The Veilguard
Játékok

Démonokkal támad a Dragon Age: The Veilguard gameplay előzetese

Mozgás közben is látható az új Dragon Age játék.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.