Wide Screen
Image default
Játékok

Cory Barlogot is előlépteti a Sony?

A God of War atyja titokzatos üzenetet tweetelt.

Alig adtunk hírt a PlayStation vezetésében történt változásokról, lehet máris itt a következő meglepetés? A God of War ultra sikeres megújítása mögött álló úriember és egyben a játék rendezője, Cory Barlog fura dolgokat művelt Twitteren az elmúlt pár órában. Elsőként a képet változtatta át egy műholdra és mellé egy tweetet is fellőtt “End Transmission” (kb.: adás vége) üzenettel. Emellett azonban a biográfiáját is átírta, konkrétan erre: “….. ….. …. … .. .”.

A mindössze 20 pontból álló kódsor egy morse üzenet, melynek kibontása: “55HSIE”. Talán nem túl nagy összeesküvés elmélet, ha az első felét 55 órának, a másodikat pedig Sony Interactive Entertainmentnek látjuk. Elképzelhető, hogy újabb sikeres játékfejlesztő ülhet a PlayStation egyik bársonyszékébe? Persze lehet csak a bolondját járatja velünk, de akárhogy is van, talán 55 óra elteltével megtudjuk (ami nagyjából vasárnap reggel jár le).

Még több a témában...

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

Jövő héten indul a PlayStation Player Celebration

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Dreams

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon