Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb változások a PlayStation vezetésében

Ismerős arc lett a Worldwide Studios feje.

Október első napján jött a meglepő hír, hogy távozott a Sony PlayStation részlegének addigi elnöke. Egy hónappal később már meg is találták az utódját, a Worldwide Studios feje mostantól Hermen Hulst lesz, aki a Guerrilla Games (Horizon: Zero Dawn, Killzone) társalapítója és eddigi vezető igazgatója volt. Feladata mától a Sony 14 belsős stúdiójának igazgatása lesz. A hírt maga Jim Ryan a PlayStation vezérigazgatója és elnöke erősítette meg a GamesIndustry hasábjain.

Ezzel egy időben lemondott a Worldwide Studioson belüli elnöki posztjáról Shuhei Yoshida, amit 2008 óta töltött be. A 64 esztendős szakember azonban nem távozik a cégtől, csak kicsit háttérbe vonul és kisebb független stúdiók ügyeit fogja gondozni. A Sony Interactive Entertainment vezetőségének átstrukturálása alighanem a PS5 közelgő megjelenését készíti elő. A Guerrilla Games vezetését egyébként Angie Smets, Jan-Bart van Beek és Michiel van der Leeuw veszik át.

Még több a témában...

Bemutatkozik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions sztori módja

Fonyódi Dávid

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Zombi Army 4: Dead War

Ragács András

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon