Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow rendező IX. rész elképzelése nagyban különbözött a Skywalker korától

Bár semmit sem tudunk Colin Trevorrow meghiúsult IX. részéről, Daisy Ridley megerősítette, hogy az nagyban eltért J.J. Abrams tervétől.

Az elmúlt években több rendezőnek is beletört a bicskája egy készülő Star Wars-filmbe, és nem kivétel ez alól a Jurassic World franchise rendezője, Colin Trevorrow sem, aki kreatív különbségek után távozott a IX. rész éléről. A Lucasfilm az eset után olyan valakit keresett a Skywalker-saga utolsó rész élére, aki magabiztosan mozog a kamerák túloldalán és van jártassága a messzi-messzi galaxisban is. Végül J.J. Abramsre esett a választás, aki Az ébredő Erő után visszatér, hogy befejezze az új trilógiát és lezárjon egy évtizedek óta tartó történetet.

Sokan azt gondolnák, hogy a Star Wars: Skywalker kora történetét a stúdió már réges-régen kőbe véste, azonban Daisy Ridleytől elárulta, hogy Colin Trevorrow tervei nagyon távol álltak J.J. Abrams elképzelésétől.

Josh [Gad] vendége volt a Gyilkosság az Orient expressz bemutatóján, majd később egy vacsorára voltunk hivatalosak, ahol Colin mellém ült le, és feltettem a kérdést, hogy „Mi folyik itt?”. Mert minden, amit hallottam – nem tudtam, hogy mi történt, csak azzal voltam tisztában, hogy többé már nem dolgozik a filmen. Majd röviden mesélni kezdett… Tulajdonképpen nem mentünk el a vacsorára, helyette Michelle [Rejwan] producerrel vacsoráztunk. Azt hiszem, hogy minden okkal történik.

Daisy Ridley

Nehéz elképzelni, hogy Trevorrow történetében mi állt, de még nehezebb elhinni, hogy a Lucasfilm tervei között korábban nem is szerepelt a Skywalker-saga befejezése, vagy csak nem kötötték a szereplők orrára a franchise jövőjét. Daisy Ridleytől a héten egy másik dolgot is megtudtuk, hogy mennyire megijedt, mikor megkapta Rey szerepét, de hogy milyen befejezést kap a karaktere, hogyan végződik a történet, decemberben kiderül.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Az Obi-Wan Kenobi spin-off forgatása 2019 áprilisában kezdődik

Kévés Bence Mihály

A Star Trek 4. írói készítik a Gyűrűk Ura sorozat forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Megérkezett a Star Wars: Az utolsó Jedik szinkronos előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább