Star Wars: Skywalker kora

Colin Trevorrow rendező IX. rész elképzelése nagyban különbözött a Skywalker korától

Bár semmit sem tudunk Colin Trevorrow meghiúsult IX. részéről, Daisy Ridley megerősítette, hogy az nagyban eltért J.J. Abrams tervétől.

Bár semmit sem tudunk Colin Trevorrow meghiúsult IX. részéről, Daisy Ridley megerősítette, hogy az nagyban eltért J.J. Abrams tervétől.

Az elmúlt években több rendezőnek is beletört a bicskája egy készülő Star Wars-filmbe, és nem kivétel ez alól a Jurassic World franchise rendezője, Colin Trevorrow sem, aki kreatív különbségek után távozott a IX. rész éléről. A Lucasfilm az eset után olyan valakit keresett a Skywalker-saga utolsó rész élére, aki magabiztosan mozog a kamerák túloldalán és van jártassága a messzi-messzi galaxisban is. Végül J.J. Abramsre esett a választás, aki Az ébredő Erő után visszatér, hogy befejezze az új trilógiát és lezárjon egy évtizedek óta tartó történetet.

Sokan azt gondolnák, hogy a Star Wars: Skywalker kora történetét a stúdió már réges-régen kőbe véste, azonban Daisy Ridleytől elárulta, hogy Colin Trevorrow tervei nagyon távol álltak J.J. Abrams elképzelésétől. [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Daisy Ridley”]Josh [Gad] vendége volt a Gyilkosság az Orient expressz bemutatóján, majd később egy vacsorára voltunk hivatalosak, ahol Colin mellém ült le, és feltettem a kérdést, hogy „Mi folyik itt?”. Mert minden, amit hallottam – nem tudtam, hogy mi történt, csak azzal voltam tisztában, hogy többé már nem dolgozik a filmen. Majd röviden mesélni kezdett… Tulajdonképpen nem mentünk el a vacsorára, helyette Michelle [Rejwan] producerrel vacsoráztunk. Azt hiszem, hogy minden okkal történik.[/penci_blockquote]

Nehéz elképzelni, hogy Trevorrow történetében mi állt, de még nehezebb elhinni, hogy a Lucasfilm tervei között korábban nem is szerepelt a Skywalker-saga befejezése, vagy csak nem kötötték a szereplők orrára a franchise jövőjét. Daisy Ridleytől a héten egy másik dolgot is megtudtuk, hogy mennyire megijedt, mikor megkapta Rey szerepét, de hogy milyen befejezést kap a karaktere, hogyan végződik a történet, decemberben kiderül.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Total
535
Shares
Previous Article
Marvel

Megvan az időpont, hogy mikor kezdődik Marvel Studios panel a Comic-Conon

Next Article
Az oroszlánkirály

Ilyen hosszú lesz Az oroszlánkirály élőszereplős Disney feldolgozás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!