Wide Screen
Image default
Filmek

Daisy Ridley majdnem otthagyta a Star Wars: Az ébredő Erő forgatását

J.J. Abrams felfedezettje, Daisy Ridley nem hitt a szemének, mikor megkapta az új Star Wars-trilógia női főszerepét.

J.J. Abrams felfedezettje, Daisy Ridley nem hitt a szemének, mikor megkapta az új Star Wars-trilógia női főszerepét.

Talán kevesen gondolták volna, de az új Star Wars-trilógia női főszereplőjét alakító Daisy Ridley majdnem hátat fordított J.J. Abrams rendezőnek, és lelépett a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásáról. A színésznő fejében már a forgatást megelőző előkészületek során felmerült a távozás lehetősége, ugyanis az új szereplők jórészt ismeretlenek voltak Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher karakterei mellett, akik az évtizedek alatt Hollywood ikonjaivá nőtték ki magukat.

Egy fokkal jobb helyzetben volt Oscar Isaac és Adam Driver, akiknek nevei ismerősen csenghetett más alkotásokból, de ugyanezt nem mondhatta el magáról John Boyega és Daisy Ridley. Reyt alakító Ridley-re szó szerint a messzi-messzi galaxisban talált rá J.J. Abrams, s adta neki a főszerepet, azonban a színésznőt az elején megijesztette ez a nagy lehetőség.

Daisy Ridley a Happy Sad Confused podcast adásban beszélt szerződéséről, és arról, hogy mennyire frusztráltan érezte magát, mikor megkapta a szerepet:

Elég szörnyű volt. Nagyon ijesztő volt. Egyszerűen csak rosszul éreztem magam, mert igazán senkit sem ismertem még. Nagyon hosszú időbe telt nekem, hogy az emberek megismerjenek. Emlékszem arra, hogy mögötte voltam, és rengeteg ember volt ott, valaki esernyőt tartott nekem, és még ez – mondtam magamban – „Valaki esernyőt tart nekem? Rendben van.” Emlékszem arra is, hogy „Nem tehetem ezt.” Erre nem vagyok képes, ez nem helyes.

Daisy Ridley

J.J. Abrams ugyanakkor valami olyat látott a színésznőben, amit korábban mások nem. Ridley korábban csak rövidfilmekben és tévésorozatokban kapott szerepet, ám első nagy sikerét a Star Wars: Az ébredő Erő hozta meg, mára azonban már a franchise egyik legrejtélyesebb szereplője lett.

Rey-jel legközelebb december 19-én találkozhatnak a rajongók, akkor mutatják be a Star Wars: Skywalker korát.

J.J. Abrams

Még több a témában...

Az HBO Max több A sötét Igazság Ligája spin-off sorozattal készül, John Constantine és Zatanna is sajátot kaphat

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat