x
Sorozatok

Clint Barton családja is szerepet kap a Sólyomszem Disney+ sorozatában

Újabb forgatási képek a Sólyomszem-sorozatról.

Clint Barton családja is szerepet kap a Sólyomszem Disney+ sorozatában
  • Publisheddecember 5, 2020

A Sólyomszem-sorozattal kapcsolatban rengeteg teória született. Az egyik legérdekesebb, hogy a rajongók Clint Barton és Kate Bishop kapcsolatáról találgatnak, ugyanis a Disney+ sorozatban Barton szárnyai alá veszi Bishopot, s legjobb tudása szerint kitanítja, mielőtt végleg szögre akasztaná íját. Sokáig azt sem tudtuk, hogy Barton családjával mi történt a Végjáték után.

A Bosszúállók: Végjáték azzal fejeződött be, hogy Clint Barton hazatér családjához, így logikus lépésnek tűnne, ha felesége és gyerekei is szerepet kapnának a képernyőn. Az elmúlt napokban több forgatási képet is kaptunk Jeremy Renner és Hailee Steinfeld párosáról. A sorozatot napok óta New Yorkban forgatják, ahol most Lila (Ava Russo, Joe Russo lánya, Cooper és Nathaniel is megjelent). A forgatási képekről azonban hiányzik Sólyomszem felesége, Laura, de természetesen ez még nem jelenti azt, hogy Linda Cardellini nem kap szerepet.

Hogy milyen kontextust takar, és mit látunk a képeken, nehéz megmondani, mert mindössze annyi derült ki a felvételekről, hogy egy szállodából sötét autóba ülteti be családját a főhős. Valószínűleg próbálja megóvni családját, de hogy kitől, még nem megerősített, bár már kaptunk utalást a főgonoszra is, de azt már tudjuk, hogy ezt a hat új karaktert biztosan felvonultatják a Marvel Moziverzumban.

A tervek szerint 2021-ben szeretnék bemutatni a sorozatot, de pontos megjelenési dátumot még nem kapott a sorozat.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.