Wide Screen
Image default
Filmek

Christoph Waltz megerősítette, Blofeld karaktere visszatér a Bond 25-ben

A cím nélküli Bond 25 lehet Daniel Craig utolsó 007-es filmje, azonban még egyszer és utoljára Christoph Waltz borsot tör James Bond orra alá.

A cím nélküli Bond 25 lehet Daniel Craig utolsó 007-es filmje, azonban még egyszer és utoljára Christoph Waltz borsot tör James Bond orra alá.

A The Daily Mail pár órával ezelőtt egy másik fontos hírt osztott meg, mely szerint a Marvel Kapitány brit fekete színésznője, Lashana Lynch lesz a következő 007-es ügynök, miután Daniel Craig karakterének esze ágában sincs visszatérni Jamaicáról. Most az angol lap egy másik hírről is beszámolt, mely értelmében a kétszeres Oscar-díjnyertes Christoph Waltz a 007 Spectre: A Fantom visszatér után visszatér Ernst Stavro Blofeld szerepében. Hivatalosan még nem erősítették meg Waltz szerepét a Bond 25 alkotásban, de később a Variety is megerősítette a színész szerepét a projektben.

A rendező és a producerek meglehetősen szűkszavúan fogalmaznak a Bond 25-ről, a történetről csak találgatások vannak, azt azonban mindenki tudni véli, hogy az ötödik résszel Daniel Craig lemond a 007-es ügynök szerepéről, és helyét valaki más veszi át – mondjuk Lashana Lynch. A főszereplő mellett a filmben visszatér Ralph Fiennes (M ügynök), Naomie Harris (Moneypenny), Léa Seydoux (Madeleine), Ben Whishaw (Q ügynök), Rory Kinnear (Tanner), valamint Jeffrey Wright (Felix). Új belépőként pedig az Oscar-díjas Rami Malek (Bohemian rapszódia), Ana de Armas (Szárnya fejvadász 2049), Billy Magnussen (Éjszakai játékok), Lashana Lynch (Marvel Kapitány), Dali Benssalah (Flash) és David Dencik (Quicksand) színészeket köszönthetjük a fedélzeten.

Cary Joji Fukunaga rendező jelenleg Londonban forgat Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns és Phoebe Waller-Bridge szkriptje alapján, amit alig néhány hónappal a forgatás előtt még saját ízére finomított az elismert forgatókönyvíróval közösen.

A cím nélküli Bond 25 bemutatója 2020. április 8-án lesz.

Christoph Waltz

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat