Wide Screen
Image default
Filmek

Christian Bale elárulta, hogy mit gondol Robert Pattinson Batmanjéről és a Joker-filmről

A Joker-film bemutatója után természetesen Christian Balet is megtalálták az újságírók, hogy mit gondol róla, valamint Robert Pattinson Batmanjéről.

Christian Bale a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kapták el néhány szóra, ahol éppen Az aszfalt királyai új filmjét reklámozta a közönségnek. Az Entertainment Weekly bírta pár szóra a színészt, miközben éppen a vörös szőnyegen vonult a film bemutatójára, ahol természetesen szoba került Joaquin Phoenix főszereplésében készült díjnyertes Joker-film is.

Ő is itt van. Joaquin az egyik legjobb színész a környéken. Nyilvánvalóan azok után, hogy együtt dolgoztam Heath-szel, bátor dolog folytatni az előadást, de [Joaquin] mindig igazán izgalmas döntést hoz. Meghalok, hogy lássam a filmet, a legjobbakat kívánom neki. 

A villáminterjú alatt sok kérdésre nem maradt idő, de még mielőtt Bale távozott volna a bemutatóról, gyorsan feltették neki egy másik kérdést, hogy mit gondol Robert Pattinsonról, aki immáron a DC Moziverzum Sötét lovag címét tölti be, valamint hogy milyen tanácsokkal látta el az új Batmant.

Nem keresett fel, de úgy gondolom, hogy nagyszerű választás.

A napokban Pattinsontól azt is sikerült megtudnunk, hogy már a pletykák előtt kinézte magának a szerepet, és többször is felkereste Matt Reeves rendezőt, míg végül övé lett a szerep, ami történetesen éppen Christopher Nolan – a korábbi Sötét lovag-trilógia rendezője – új filmjének, a Tenet forgatás első napján kapott meg.

Robert Pattinson

Még több a témában...

KRITIKA: Lego Batman – A film

Kévés Bence Mihály

A Warner a Shazam! sikere után berendelte a folytatást

Kévés Bence Mihály

[SB51] Együtt Wonder Woman, Aquaman és Cyborg a legújabb Igazság Ligája képen

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább