Főoldal Filmek Chris Hemsworth szerint a Thor 4.-nek van a legjobb szkriptje, amit évek alatt olvasott
Filmek

Chris Hemsworth szerint a Thor 4.-nek van a legjobb szkriptje, amit évek alatt olvasott

A Thor: Ragnarök csak egy biztonsági játék volt, a Thor: Szerelem és mennydörgés sokkal őrültebb lesz.

463
Thor: Ragnarök

A Thor: Ragnarök csak egy biztonsági játék volt, a Thor: Szerelem és mennydörgés sokkal őrültebb lesz.

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a nagysikerű Thor: Ragnarök folytatását, természetesen Taika Waititi rendezővel az élén. Az elmúlt időben Waititi a Disney egyik kedvenc rendezőjévé lépett elő, hiszen a Marvel mellett már kipróbálta magát a messzi-messzi galaxisban játszódó The Mandalorian egyik epizódjának forgatásán is, két év múlva pedig a nagy visszatérésre készül. Néhány hete Instagramon rajongókkal közösen kezdték el nézni a Thor harmadik részét, de nem telt el sok idő, hamar szétesett az adás, Waititi, Mark Ruffalo és Tessa Thompson széttrollkodták a Marvel-rajongókat, ám azért néhány érdekességet is megtudtunk a negyedik részről.

Rögtön az adás elején egy kamu szkriptet mutogatott, amiben még Vasember is visszatérne, majd Miek meseszép új ruhájának tervét mutogatta, de a sok hülyeség mellett kész tényeket is elárult. Waititi állítása szerint a Ragnarök egy biztonsági játék volt, és ahhoz képest a Szerelem és mennydörgés kész őrület lesz, mintha egy tizenéves rajongóra bízták volna a filmet, aki minden ötletre igent mondott volna. Még csak vázlatok születtek, a kész forgatókönyv még nem készült el, de Chris Hemsworth azért már átlapozta gyorsan, és a The Philadelphia Inquirer lapnak adott interjúban megosztotta első gondolatait.

Ez az egyik legjobb forgatókönyv, amit az évek során olvastam. Ez Taika legextrémebb és legjobb írása. Ha azzal a verzióval, amit olvastam, azzal vágunk neki, akkor eléggé őrült lesz.

Chris Hemsworth

A filmet eredetileg 2021. november 5-én mutatták volna be a mozikban, de miután a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes műsorát eltolták egy későbbi időpontra, így a Thor: Szerelem és mennydörgésre is később válthatunk jegyet, majd csak 2022. február 28-án.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események