Főoldal Filmek Chloé Zhao arra a kérdésre válaszolt, hogy az Örökkévalók miért nem harcoltak Thanos ellen
Filmek

Chloé Zhao arra a kérdésre válaszolt, hogy az Örökkévalók miért nem harcoltak Thanos ellen

Hol voltak az Örökkévalók az elmúlt 7000 évben?

293
Örökkévalók

Ez most az egyik legnagyobb kérdés, ami rendszerint újra és újra előkerül, hogy az Örökkévalók hol voltak és miért nem állították meg Thanost, amikor az Őrült Titán eltörölte a fél univerzumot. A producerek korábban már elmondták, hogy választ kapunk a kérdésre, de már a legutóbbi előzetesben is szóba került a téma néhány másodpercig a főszereplők között. De Chloé Zhao is nyugtatja a rajongókat, hogy mindenre választ kapunk a filmből.

Ezek a hatalmas erővel bíró isteni lények évezredek óta köztünk élnek a Földön, de akkor hol voltak, amikor elkelt volna a segítségük a Bosszúállóknak? A film bejelentéséig hallani sem lehetett róluk. A Marvel Studios új kihívások után nézett és izgalmas új karaktereket hoz be a Marvel Moziverzum 4. fázisába, köztük például az Örökkévalókat. Az időzítés talán nem véletlen, hogy éppen a Bosszúállók: Végjáték után mutatják be őket a filmvásznon. Ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy az Örökkévalók segíthetnek újjáépíteni a világot Thanos harácsolását követően? Vagy csak szemlélők lesznek, mint eddig voltak a Marvel Moziverzum legnagyobb csatáinál?

Chloé Zhao szerint a rajongók nem csak azt fogják megérteni, hogy miért nem avatkoztak be a Bosszúállók harcába eddig az Örökkévalók, hanem azt is, hogy ez a kérdés sokkal összetettebb annál, mint sokan azt gondolják. Mindent meg fogunk érteni, amikor bemutatják a filmet novemberben a mozikban.

A közönség meg fogja érteni, hogy miért. Nem csak a miértet, de azt is, milyen bonyolultnak érezték, hogy nem avatkoznak be. Erre választ kapunk. Ez látni fogjátok a filmben. Az Örökkévalók azt az utasítást kapták, hogy ne avatkozzanak be semmilyen emberi konfliktusba, hacsak nem Deviánsok ellen vívják azt. Megvan az oka, hogy miért ez miért van így.

Chloé Zhao

A rendező kijelentése hasonlít ahhoz, amit láttunk a végső, nagy előzetesben. A kérdés azonban az, hogy ki utasította őket erre, hogy maradjanak távol, és miért? Ami sok rajongóban megfogalmazódott, hogy Thanos gyakorlatilag félig Devinás, akkor miért nem harcoltak ellene? Az Örökkévalók című film csaknem hétezer évet fog közre, szóval rengeteg idő lesz megmagyarázni mindent, és jobban megismerni ezeket a különös lényeket. Korábban megerősítették, hogy a film a Bosszúállók: Végjáték után játszódik, és egy része a Pókember: Nincs hazatérés című filmmel egy időben.

A filmet november 4-én fogják bemutatni Magyarországon, és ahogy korábban már megerősítették, nem kap Premier Access megjelenést, azaz a megjelenés napján nem lesz online elérhető az Oscar-díjas Cloé Zhao filmje a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...