x
Filmek

Az Örökkévalók megválaszol egy fontos kérdést, Thanos ellen miért nem segítettek a Bosszúállóknak

A kérdés, ami mindenki fejében megfordult.

Az Örökkévalók megválaszol egy fontos kérdést, Thanos ellen miért nem segítettek a Bosszúállóknak
  • Publishedaugusztus 19, 2021

Páratlan erővel bírnak az Örökkévalók, az univerzum legerősebb entitásairól van szó, így joggal merül fel a kérdés egyesekben, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban miért nem láttuk ezeket az isteneket. A két utolsó Bosszúállók-filmben nem más volt a tét, mint az univerzum sorsa, ehhez képest az Örökkévalók még csak a kisujjukat sem mozdították a Thanos elleni harcban.

Sokakat foglalkoztat a kérdés, amire ősszel választ kapunk majd az Örökkévalók című filmből. A film producere, Kevin Feige és Nate Moore elmondása szerint részben ezzel is foglalkozik majd a Marvel Studios közelgő alkotása, hogy miért nem segítettek a Bosszúállóknak legyőzni az Őrült Titánt. Az Entertainment Weekly kérdésére az volt a rövid válaszuk a producereknek, hogy az Örökkévalók nem avatkoznak be az emberek életébe, ugyanakkor felmerült egy másik kérdés, hogy mi van azzal a több trillió nem emberi élőlénnyel az univerzumban, akiknek a sorsa szintén nagyban függött Thanostól. Pontosabban azért nem avatkoztak be a Bosszúállók és Thanos harcába, mert prioritást élveznek a Deviánsok, és ők elsőbbséget élveznek mindennél. Az Örökkévalók fő ellenségeiről van szó, akik szintén szerepet kapnak ebben a filmben. Förtelmes fenevadról van szó, amiről már láttunk kiszivárgott képeket.

Örökkévalók

Feige és Moore szerint a filmben szó lesz arról, hogy az Örökkévalók miért nem segítettek a Bosszúállóknak a Thanos elleni harcban a Végtelen háborúban és a világ újjáépítésében a Végjátékban. Mint kiderült, hogy az Örökkévalók című film a Végjáték után játszódik, szóval valószínűleg választ kapunk arra a kérdésre, hogy mi történt a főhősökkel a grandiózus finálé eseményei után.

A filmet a tervek szerint november 4-én fogják bemutatni Magyarországon. Perpillanat nincs Premier Access a film mellett, de ahogy Feige fogalmazott, ez még akár változhat is.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.