Főoldal Előzetesek Az Örökkévalók új magyar előzetesében az Égiek arról beszélnek, miért nem léptek fel Thanos ellen
Előzetesek

Az Örökkévalók új magyar előzetesében az Égiek arról beszélnek, miért nem léptek fel Thanos ellen

Egészen szédítő lesz az Örökkévalók.

579

A várva várt filmben az Örökkévalók és a Deviánsok csapnak össze egymással, gyakorlatilag egy testvérharcot látunk majd. Egy epikus összecsapás szemtanúi leszünk ősszel, amikor az Égiek gyerekei (értsd őket Örökkévalóknak) néven ismertté vált isteni lények felfedik magukat, hogy megállítsák gonosz testvéreiket, a Deviánsokat.

Chloé Zhao rendező filmje merőben más lesz a Marvel Studios eddigi alkotásaitól. Legegyszerűbben úgy tudnánk leírni ezt, hogy az Örökkévalók semelyik másik már bemutatott alkotáshoz nem hasonlítható. Nyilvánvalóan csak egy előzetesről van szó, nem mindig szabad kiindulni egy kétperces videóból, hiszen láttunk nagy csalódást, de a stúdió és az Oscar-díjas rendező talán nem fogja elhibázni.

Eddig csak az Örökkévalókat láttuk a videókban, most azonban végre lelepleződött a Deviánsok gonosz vezetője, Kro is. A karakterről tavaly nyáron már láttunk kiszivárgott képeket, most pedig akció közben is látjuk ezt a félelmetes nemezist. De nemcsak Kro mutatta meg emberfeletti erejét, hanem Arishem és Jemiah, valamint az Égiek is gyerekei is akcióba lendültek. Miközben Kro félelmetes alakban hozza a frászt ránk, addig az Örökkévalók lehengerlő kosztümben teszik a dolgukat. A látvány magáért beszél, egyszerűen pazar, akárcsak a szereplőgárda.

Az Örökkévalók bejelentésétől kezdve másról sem találgatnak a rajongók, hogy hol voltak ezek az istenek a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték cselekménye idejét, miért nem segítettek a Thanos elleni harcban. Kevin Feige korábban már elmondta, hogy választ kapunk erre a kérdésre majd a filmből, amire az előzetesben is tettek utalást. Ahogy hallható az előzetesben, azért maradtak mindeddig rejtve az emberek elől, mert az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak közbe, ha Devinánsok is vannak, szóval ezért nem léptek közbe a Thanos elleni harcban.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

A filmet november 4-én fogják bemutatni Magyarországon, és ahogy korábban már megerősítették, nem kap Premier Access megjelenést, azaz a megjelenés napján nem lesz online elérhető az Oscar-díjas Cloé Zhao filmje a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események